Zaznamki

Call of War: 2. svetovna vojna

Alternativna imena: Call of War: WW2, Call of War

Call of War: 2. svetovna vojna - s krvjo in znojem, vse za zmago!

Game Call of War: 2. svetovna vojna, ki temelji na strategiji, ki temelji na drugi svetovni vojni, v realnem času z elementi ekonomije in taktike. Morate prevzeti vodenje ločenega naroda. Nahajate se na svetovnem zemljevidu sveta, kjer ni jasno, kdo je vaš zaveznik in kdo je vaš sovražnik. Vsak korak in načrtovanje vnaprej je ključ do uspeha. Igra bo všeč vsem ljubiteljem strategij po poteh. Ni trenutnega ukrepanja, le premišljene poteze vnaprej, kar lahko traja več dni. A to ne naredi igre manj privlačne, nasprotno, všeč bo tistim, ki radi razmišljajo in načrtujejo.

Call of War: Začetek igre 2. svetovne vojne

Ko prvič v igro vstopite po registraciji, morate izbrati državo, v kateri boste igrali. To so predvsem evropske države. Potem ste imenovani za generala in poveljnika čete izbrane države. Pomočnik potrka in ponudi pomoč pri prvih korakih v pisarni. Dobiš sporočilo, da je svet v vojni in moraš zaščititi prebivalce svoje države. Ta pa je razdeljen na pokrajine, v katere so dodeljene čete.

Dokler ste seznanjeni, sovražnik zajame eno od vaših provinc. To bo vaš prvi boj, dajte ukaze četam in uberite svojo deželo. Kliknite na vojsko, da jo izberete, izberite napadalno ekipo in kliknite izbrano provinco. Vaša vojska je stopila na pot in zmagala. Uspešno ste izvedli svoj prvi napad in pokazali, da ste dober poveljnik. Zberite prvo nagrado.

Po bitki ima osvojena pokrajina nizko moralo. Dvig morale bo povečal proizvodnjo virov in zmanjšal možnost neredov. Uporabite prejeto zlato za zmago, da okrepite moral regije. Nato se morate naučiti novih tehnologij za izboljšanje svoje vojske, začnite s pehotno in oklepno vozilo. Če želite to narediti, odprite raziskovalni meni in izberite želeno tehnologijo. Ne pozabite, da lahko v raziskovalnem meniju preučujete različne tehnologije in odkrivate nove vrste vojakov.

Naslednje gradimo vojašnice za novačenje novih čet. Izberemo regijo, kjer bomo gradili, kliknemo na del stavb in zgradimo. Po tem z vojašnico spet izberemo regijo, gremo v proizvodni odsek in najamemo pehoto. Naslednja faza igre je končana, pridobite zasluženo nagrado v obliki zlata. To je začetek igre Call of War: World War 2, zdaj se odločite, kaj boste študirali in koga najeti, koga napadati in s kom vstopati v zavezništva.

Vaši glavni cilji za igro: 10.0003

 • podrejanje - zajeti celoten zemljevid na kopnem, vodi in zraku;
 • study - biti prvi, ki je odkril skrivno orožje;
 • diplomacija - sklepati prijatelje in ustvariti močne koalicije;
 • igrajte več kart - pridružite se novim krogom iger, če želite igrati za različne države z različnimi scenariji.

Bodite pozorni na svetovalca v igri, on vam bo pomagal in povedal vse podrobnosti, obstajajo tudi video nasveti.

virov za igre: 10.0003

 • eda
 • blaga
 • človeška moč
 • metal
 • olje
 • redkih materialov
 • denarja
 • gold

Vsi viri so na vašem ozemlju minirani, razen zlata. Kupiti ga je mogoče le za pravi denar. Viri se posodabljajo vsak dan igre. Traja 12 pravih ur. Na število pridobljenih virov vplivajo stavbe v regijah, pa tudi število vaših enot. Vrsta enot ni pomembna, vsaka porabi določen vir, zato bodite previdni pri gradnji veliko, na primer bojnih ladij, saj porabijo olje in hrano, pehote - hrano in človeško moč.

Zakaj potrebujem zlato v igri:

 • izboljšanje morala prebivalcev vsake regije - morala povečuje pridobivanje virov in zmanjšuje možnost upora;
 • pospeševanje iger je lahko pospeševanje raziskav, najem vojakov, gradnja zgradb (upoštevajte, da pospešite za 6 ur enkrat, to je, če vaša gradnja traja 18 ur, potem boste morali pospešiti trikrat);
 • nakup virov - pogosto se zgodi, da ena ali druga vrsta virov ni dovolj za gradnjo ali najem vojakov, nakup virov za zlato bo priskočil na pomoč.

Call of War igrajte na spletu v različici brskalnika igre ali na računalnik prenesite Call of War, ki omogoča ustvarjanje posameznih iger za vaše prijatelje. Hkrati lahko nadzorujete več narodov v različnih svetovih. Tako se lahko hitro naučite vseh poteh igre.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more