Zaznamki

Call of duty: Warzone

Alternativna imena: кол оф дьюти варзон

Call of duty Warzone 2. 0 je akcijski film, v katerem morate pokazati svoje sposobnosti na bojišču. V tej igri vas čaka neverjetno realistična grafika. Glasovna igra ni slabša od slike in je izvedena brezhibno.

Pred igranjem Call of duty Warzone 2. 0, izberite videz svojega lika in si omislite ime igre. Nato boste po kratki vadnici našli vznemirljivo igro.

V tej velikanski bojni areni boste našli veliko dogodivščin:

  • Zavarujte ozemlje v danih poljih
  • Uničite sovražnike v zgradbah in na odprtih območjih
  • Združite se s prijatelji
  • Tekmujte z drugimi igralci in ugotovite, kdo je najboljši
  • Izpolnite posebne naloge v mestih in vaseh Republike Adal

Poleg naštetih vas čaka še veliko igralnih načinov, ki jih lahko spoznate med igranjem.

Igra ima neverjetno veliko različnih orožij. Od nožev do metalcev granat. Preizkusite ves ta arzenal v boju. Toda ponudba je res velika in bo trajalo kar nekaj časa, da poskusite vse. Igra je popolnoma brezplačna, vendar so nekatere vsebine na voljo le, če druge igre kupite pri razvijalcu.

Poleg tega, če imate Call of Duty: Modern Warfare II Vault Edition, boste prejeli številne druge bonuse, kot je 10 ur časa igre, prejeli boste dvojno izkušnjo, bojno izkaznico in 50 stopenj. A tudi brez vseh teh bonusov je igra razburljiva in zanimiva.

Zberite škatle na bojišču, da dobite novo opremo. Izpolnjevanje pogodb vam bo omogočilo tudi redno dopolnjevanje vašega arzenala, kar vam bo dalo prednost med igro. Če ne veste, kateri način izbrati za igro, igrajte blitz tekmo. To je dober način, da se potopite v igro, ne da bi izgubljali čas z izbiro lokacije in drugih parametrov.

V igri je veliko lokacij, če se naveličate igranja na eni, lahko med mnogimi drugimi izberete ustrezno. Proti drugim igralcem lahko igrate ne samo sami, ampak tudi skupaj z ekipo prijateljev proti drugi ekipi. Zanimivo je tudi igranje proti AI. Razvijalci so opravili dobro delo, da bi virtualni nasprotniki delovali bolj smiselno. Zdaj je premagovanje enot, ki jih nadzira umetna inteligenca, postalo skoraj tako zanimivo kot pravi nasprotniki. Če nimate prijateljev, ki jim je všeč tovrstna igra, lahko zlahka najdete podobno misleče ljudi v klepetu z igralci z vsega sveta.

V trgovini v igri lahko kupite skrinje z opremo za orožje in igralne bonuse. Del ponudbe je na voljo za valuto v igri, vendar obstajajo pozicije, za katere boste morali porabiti pravi denar. Ni potrebno kupovati, če pa si želite nekoliko olajšati igranje, potem obstaja takšna priložnost. Z nakupi za pravi denar izražate svojo hvaležnost razvijalcem.

Redno preverjajte trgovino za velikodušne popuste in razprodaje. Še posebej pogosto se to zgodi ob praznikih. Igra redno prejema posodobitve, ki vsebujejo nova ozemlja, načine igre in opremo. Lahko prenesete Call of duty Warzone 2. 0 brezplačno na osebnem računalniku, če sledite povezavi na tej strani. Začnite igrati takoj, tukaj vas čaka veliko bitk!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more