Zaznamki

Call of Duty: Združena ofenziva

Alternativna imena:

Call of Duty: United Offensive je ena prvih iger v liniji Call of Duty, je prvoosebna streljačina. Igrate lahko na računalniku. Nekoč je grafika, ki jo boste videli tukaj, veljala za revolucionarno, zdaj pa je igra klasika in bo zanimiva predvsem za ljubitelje serije in vam bo omogočila, da ugotovite, kje se je vse začelo. Glasovna igra je dobra, glasba pa se ujema s časom, v katerem se igra odvija. Call of Duty: United Offensive je prejel na desetine nagrad in je ob izidu upravičeno veljal za najboljšo strelsko igro. Prav ta uspeh je omogočil rojstvo legendarne serije iger, ki navdušujejo oboževalce še danes.

Preden začnete s kompleksnimi misijami, boste opravili kratko usposabljanje, med katerim boste lahko hitro osvojili osnove nadzora in se naučili komunicirati z vmesnikom.

Po tem vas čaka veliko nevarnih nalog, med katerimi boste morali narediti veliko:

  • Uničite vse, ki se vam znajdejo na poti
  • Izboljšajte svoje sposobnosti za hitrejšo in učinkovitejšo zmago
  • Napolnite svoj arzenal z najboljšim orožjem
  • Prevzemite nadzor nad vozili in vojaško opremo, kadar je to potrebno med misijo

Seznam vsebuje glavne dejavnosti, ki jih boste počeli v Call of Duty: United Offensive PC.

V tej igri se boste naučili uporabljati različne vrste orožja. S preizkušanjem različnih taktik boste odkrili, kaj najbolj ustreza vašemu individualnemu slogu bojevanja. Avtomatsko orožje vam omogoča, da zatrete sovražnikove poskuse upora, vendar vam bo nenehno zmanjkovalo streliva. Pri puškah teh težav ni, vendar bodo potrebovale čas za ponovno polnjenje med streli in bodo manj učinkovite, če se vam bo sovražnik uspel približati.

Ne pozabite na granate in eksplozive, z njimi lahko udarite več sovražnikov hkrati. V nekaterih misijah bodo naloge neobičajne, morali se boste naučiti uporabljati tank ali težko mitraljez v boju. Zaradi teh funkcij je igranje Call of Duty: United Offensive tako zanimivo.

Dobili boste priložnost iti skozi vse najbolj vroče bitke enega največjih konfliktov v zgodovini sodobnega sveta. Pomagajte zavezniškim enotam pri izkrcanju na Siciliji, postanite udeleženec bitke pri Ardnu ali uničite na tisoče sovražnikov na Kurski izboklini.

Za začetek je vse, kar morate storiti, prenesti in namestiti Call of Duty: United Offensive. Prej je bilo mogoče igrati na spletu z drugimi igralci, zdaj pa so strežniki že onemogočeni in je na voljo samo lokalna kampanja.

Call of Duty: United Offensive brezplačen prenos, žal ne bo delovalo. Igro lahko kupite na spletni strani razvijalcev ali prek povezave na tej strani. Več kot 10 let po izidu je cena igre simbolična, v času razprodaj pa jo lahko kupite še ceneje.

Začnite igrati zdaj in izkusite igro, ki je postala ena najboljših svojega časa in je zaznamovala začetek neverjetno uspešne serije Call of Duty!

Minimalne zahteve:

polne različice izvirne igre Call of Duty, potrebna je kartica strojnega pospeševalnika 3D - 100 % DirectX 9. 0c združljiva 32 MB strojna oprema T L-zmožna grafična kartica in najnovejši gonilniki*, Microsoft Windows 2000/XP, procesor Pentium III 800MHz ali Athlon 800MHz ali višji, 128MB RAM (256MB priporočeno), 1150MB nestisnjenega prostega prostora na trdem disku (plus 600MB za Izmenjevalna datoteka Windows 2000/XP), 100 % DirectX 9. 0c združljiva 16-bitna zvočna kartica in najnovejši gonilniki, 100 % združljiva miška, tipkovnica in najnovejši gonilniki Windows 2000/XP, DirectX 9. 0c (vključeno)

Zahteve za več igralcev:

Podprto predvajanje prek interneta (TCP/IP) in LAN (TCP/IP)

Internetna igra zahteva 56kbps (ali hitrejši) modem in najnovejše gonilnike

Igra LAN zahteva omrežno kartico in najnovejše gonilnike

Pomembno obvestilo: *Nekatere pospeševalne kartice 3D s tukaj navedenim naborom čipov morda niso združljive s funkcijami pospeševanja 3D, ki jih uporablja Call of Duty United Offensive. Za 100 % DirectX 9 se obrnite na proizvajalca strojne opreme. 0c združljivost.

Podprti nabori čipov

Vse kartice ATI Radeon

Vse kartice nVidia GeForce

Matrox Parhelia

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more