Zaznamki

Call of Duty: Poti do zmage

Alternativna imena:

Call of Duty: Roads to Victory je ena prvih iger v liniji prvoosebnih strelcev. Igrate lahko na računalniku. Grafika je klasična in danes ni več navdušujoča, a tukaj je večna klasika, ki jo mora vsak ljubitelj iger tega žanra preprosto igrati. Glasovna igra je klasična, a realistična, orožje in ukazi poveljnikov zvenijo izjemno verodostojno, glasba pa ustreza času, o katerem bo pripovedoval zaplet.

Tako kot mnoge druge igre, posvečene vojaški tematiki, je Call of Duty: Roads to Victory posvečena dogodkom druge svetovne vojne in bo igralcem omogočila sodelovanje v najbolj znanih operacijah tistega časa.

Dokončajte misijo vadnice, da boste pripravljeni na nadaljnje dogodke. Ne bo vam vzelo veliko časa, vmesnik v igri ni zapleten in intuitiven, poleg tega so razvijalci pripravili nasvete za začetnike.

V Call of Duty: Roads to Victory vam nikoli ne bo dolgčas, saj je veliko dela:

  • Premikajte se po območju in uničite sovražnike, ki jih srečate, ponudili vam bodo silovit odpor
  • Razvijte veščine, ki vas bodo spremenile v boljšega borca in vam omogočile premagati katerega koli nasprotnika
  • Uporabite zajeto orožje, da razširite svoj arzenal in ga uporabite med bitkami
  • Naučite se sodelovati z majhno četo vojakov, da boste hitro izpolnili cilje misije

Ta seznam vključuje glavne dejavnosti, ki jih boste morali opraviti v igri.

Dejstvo, da je Call of Duty: Roads to Victory izšla pred več kot desetimi leti, ni nič manj zanimiva. Dokončajte tri kampanje, od katerih vsaka vsebuje 14 misij.

To je zavezniška kampanja:

  1. ameriški
  2. Britanski
  3. Kanadski

Obstaja priložnost, da greste skozi vse tri zgodbe in ugotovite, kako se vse konča.

V vsakem od njih boste nadzorovali enega od vojakov in tako dobili priložnost iti skozi številne težke bitke.Med prehodom izberite ustrezno težavnostno stopnjo.

Uporabite taktike, ki najbolj ustrezajo vašemu slogu igre. Lahko se osredotočite na napade na dolge razdalje in uporabite ostrostrelske puške ali pa postanete nepremagljiv mitraljezec, ki uničuje sovražnikove sile z močnim ognjem v tesnem boju. Toda tudi če imate raje puško, se ne pozabite nenehno premikati naprej, saj vas bodo sovražniki znova in znova poskušali napasti, dokler streliva ne zmanjka. Ne pozabite na cilje misije.

Igranje Call of Duty: Roads to Victory bo zanimivo, ker obstajajo nenavadne misije, na primer, začasno boste postali borec na krovu težkega bombnika in s težko mitraljezom sestrelili sovražna letala.

Če želite imeti zanimiv čas v igri, morate le prenesti in namestiti Call of Duty: Roads to Victory, po kateri ne boste več potrebovali internetne povezave.

Call of Duty: Roads to Victory brezplačen prenos, žal ne bo delovalo. Igro lahko kupite na uradni spletni strani razvijalcev ali s klikom na povezavo na tej strani. Trenutno je cena precej nizka, saj je od izida minilo že kar nekaj časa.

Začnite igrati zdaj in dokončajte vse tri kampanje ter premagajte sovražne vojske!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more