Zaznamki

Call of Duty: Mobile

Alternativna imena: CoD: Mobile, Call of Duty, Call of the Long

Call of Duty: Mobile - borite se, kot da bi bil zadnji dan

igra Call of Duty: Mobile iz podjetja Activision Publishing Studios je končno izdala svojega najljubšega spletnega strelca na mobilni platformi, zahvaljujoč Android emulatorju na računalniku pa ga lahko igrate na računalniku. Mobilna igra je obdržala vse akcije, ki so bile lastne legendarnim serijam iger. Dolgčas vam ne bo treba, kot v igrah drugih zvrsti, saj je to spletni strelec. Lahko se borite v ekipi borcev ali se vržete na otok in poskusite preživeti, se odločite.

: Osnove CoD: Mobile

Ob prvem vstopu v igro vam bodo povedali in pokazali osnove nadzora v boju. Na levi strani nadzorujete gibanje svojega borca, na desni strani ciljate in streljate. Obstajata dve vrsti streljanja - avtomatsko in ročno. Ko nastavite sprva, boste streljali samodejno takoj, ko je sovražnik na vašem vidiku. Ko nastavite na ročno, boste ciljali in se ustrelili. Prva vrsta, manj usmerjena, vendar lahko sovražniku takoj povzročite škodo. Drugi, natančnejši, zahteva spretnost v igri, vsi napredni igralci uporabljajo te vrste streljanja.

V spodnjem središču zaslona igre boste našli tudi tri posebne spretnosti. Sprva gre za raketni zračni napad, spremljanje sovražnika in uničevalec dronov. Uporabite jih lahko po določenem številu ubojev, ki ste jih zagrešili. Te veščine vam bodo dale prednost pred nasprotnikom za vašo zmago.

Kaj potrebuješ za zmago? V Call of Duty: Mobile obstajajo različni bojni žanri. V tem primeru govorimo o skupinskih bitkah. Igrate lahko:

  • vsak zase in ustreli vse, kar se premika;
  • ekipa proti ekipi in pot bo osvojil tisti, ki prejme prvi pravo količino točk;
  • zajetih točk na zemljevidu in jih zadržite, zmaga ekipa z največ točkami;
  • igre proti botom, torej ne pravi igralci, ampak računalniki, bodo koristni za trening.

Kar se tiče kraljeve bitke, ja, ja, to je v Call of Duty Mobile, potem bo ta način po okusu skoraj vsega. Konec koncev je kraljevski boj točno tisto dejanje, ki ste ga iskali.

Battle royal - to je, ko letate čez otok v letalu z drugimi igralci (do 100 ljudi). To je, ko te brez otoka vržejo na otok in moraš najti opremo, orožje in preživeti. Ta kartica se vsako minuto zoži, čez njo pa poškodujete. To je, ko ostaneš sam s sovražnikom. Z drugimi besedami, kraljevski boj je za preživetje in spretnost. Tu morate prisluhniti vsakemu šuštarju, biti pripravljeni na to, da vas lahko napadejo iz katere koli stavbe in vogala. Veliko je odvisno od sreče - ali najdete opremo tretje stopnje, ali naletite na usmerjene rakete ali ostrostrelko z nočnim vidom. V kraljevi bitki lahko letete s helikopterjem in se vozite z avtom ali po staromodni poti na lastnih nogah.

Call of Duty: Battle royal - način, ki ga milijoni igralcev ljubijo zaradi svoje nepredvidljivosti in avanturizma. Tu zmagovalec ni tisti, ki je zadel največ fragmov, ampak tisti, ki je preživel in ostal zadnji. Obstaja veliko strategij za preživetje, ki jih boste izbrali, je odvisno od vas!

Oprema

znakov

Vaš slog igre je odvisen od opreme lika. Hkrati lahko imate do pet različnih kompletov. To pomeni, da lahko med bitko igrate s petimi različnimi borci. Na primer, eden izmed njih bo ostrostrelec, drugi - mitraljez, tretji - mitralski borec s puško, četrti - uporablja puške za hitro streljanje, peti - jurišne puške. Preizkusite različne vrste orožja in se ujemajte s svojim slogom igre.

Kako na računalnik PC naložite Call of Duty: Mobile, lahko uporabite Android emulator Bluestacks, ki omogoča igranje mobilnih iger v računalniku. Za začetek povezave boste morali sami prenesti in namestiti emulator in šele nato v njem prenesti in namestiti igro Call of Duty iz Googla Play.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more