Zaznamki

Call of Duty: Duhovi

Alternativna imena:

Call of Duty: Ghosts je še ena razburljiva prvoosebna strelska igra, ki nadaljuje znano serijo iger Call of Duty. Igrate lahko na računalniku. Grafika tukaj je tradicionalno neverjetno podrobna, vse izgleda zelo realistično. Visokokakovostna glasovna igra vam pomaga, da se potopite v igro, orožje zveni kot pravo, glasba pa pomaga ustvariti pravo vzdušje.

Tokrat se bo vaš lik postavil na stran šibkih. Vaša naloga je pomagati narodu, ki je na robu smrti, preživeti v strašnem spopadu. Da bi dosegli uspeh v Call of Duty: Ghosts, boste morali iti skozi krvave bitke na številnih lokacijah kot del skupine elitnih specialnih enot. Boj se bo moral voditi v neugodnih vremenskih razmerah proti premočnejšim sovražnikovim silam.

Če ste začetnik in nimate veliko izkušenj z igranjem strelcev, ne skrbite, prve naloge ne bodo težke, zahvaljujoč nasvetom pa boste lahko hitro razumeli kontrole.

Potem vam med prehodom ne bo lahko, vendar se boste spopadli, čeprav bo nalog veliko:

  • Boj se s številnimi sovražniki na bojišču
  • Dopolnite svoj arzenal orožja z novimi vrstami
  • Izboljšajte sposobnosti svojega lika
  • Dokončajte naloge, potrebne za dokončanje misije
  • Tekmujte z drugimi ljudmi na spletu

To je nekaj stvari, ki jih boste počeli, ko boste igrali Call of Duty: Ghosts.

Na samem začetku boste imeli le nekaj orožij, a ko napredujete, lahko vaš arzenal znatno razširite zahvaljujoč zbranim trofejam. Težavnost misij postopoma narašča, ko napredujete skozi zgodbeno kampanjo. Kako lahka ali težka se vam zdi Call of Duty: Ghosts, vsako misijo lahko prilagodite tako, da izberete stopnjo težavnosti med več razpoložljivimi možnostmi.

Scenarij je zelo zanimiv in pripoveduje o boju za preživetje. Igro želim premagati hitreje, da ugotovim, kako se vse konča. V Call of Duty: Ghosts PC lahko igrate v stilu, ki vam najbolj ustreza. Premikajte se v prikritem načinu, tiho odstranjujte sovražnike ali napadajte sovražnikove položaje v čelnih napadih brez varčevanja s strelivom, vse je odvisno od individualnih preferenc. Eksperimentirajte z različnimi taktikami, dokler ne ugotovite, katera vam je najbolj všeč.

Možno je igrati z drugimi igralci na spletu. Lokalna kampanja je na voljo brez povezave, samo prenesite in namestite Call of Duty: Ghosts, za igranje z resničnimi ljudmi pa mora biti vaš računalnik nenehno povezan z internetom.

Tako kot ostala igra Call of Duty si tudi ta igra zasluži pozornost, če imate radi streljačine z vojaško tematiko.

Call of Duty: Ghosts brezplačen prenos, na žalost ni možnosti. Igro lahko kupite tako, da obiščete portal Steam, na uradni spletni strani razvijalcev ali uporabite povezavo na tej strani. Med razprodajami lahko ta legendarni strelec kupite s popustom.

Začnite igrati zdaj in pomagajte skupini ljudi braniti pravico do življenja z orožjem v roki!

Minimalne karakteristike:

OS: Windows 7 64-bit / Windows 8 64-bit

CPU: Intel Core 2 Duo E8200 2. 66 GHZ / AMD Phenom X3 8750 2. 4 GHz ali boljši

RAM: 6 GB RAM-a

HDD : 40 GB HD prostora

Video: NVIDIA GeForce GTS 450 / ATI Radeon HD 5870 ali boljši

Zvok: DirectX združljiva zvočna kartica

DirectX : DirectX 11

Internet: širokopasovna povezava in storitev, potrebna za povezljivost za več igralcev. Za aktivacijo je potrebna internetna povezava.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more