Zaznamki

Cabal Online

Alternativna imena: Cabal Online

Cabal Online - je zabavno multiplayer igro od korejskih razvijalcev ESTsoft, kar je edinstveno zanima igralci svoje ekscentričnosti. Glavni "adut" v igri je edinstven stil igranja z njo razburljivo proces.

Preden boste igrali igro Cabal Online, morate preveriti, ali so zahtevane računalnika sistemske zahteve za igro. Razvijalci morajo izpolnjevati naslednje minimalne zahteve:

- Operacijski sistem: Windows 2000/XP;

- Procesor: Pentium 3800 MHz

- Video: GeForce 2 Series 512 MB ali podobno;

- Združljiv z Direct X 9. 0 zvoka;

- 2 GB prostega prostora na trdem disku.

Naslednja obvezen postopek za registracijo v igri Cabal Online. Če želite to narediti, na uradni spletni strani igre, da izberejo poglavje Register Cabal Online, kje bi zapolnil ključne podatke o uporabniku. Vnesite naslednje je potrebno:

- E-mail,

- Uporabniško ime v igri,

- Geslo;

- Floor;

- Preberite in sprejmite uporabnika.

In zadnja stvar, preden boste igrali igro na spletu Cabal - je, da prenesete in namestite igro stranko. Lahko ga prenesete brezplačno neposredno iz uradne strani. Po prenosu morate zagnati Cabal_Setup. exe, namestiti igro. Nato pa s svojim uporabniškim imenom in geslom morali priti v igro. Na tej registracijo Cabal Online zapre in ste pripravljeni na razburljivo proces igre.

Cabal Online igra se začne z izbiro znakov. Igralec bo izbral vrsto frizuro, obraz in barvo las na vaš značaj. Igrati Cabal Online lahko v enem od šestih razredov:

- Assain;

- Witcher;

- Čarovnik;

- Warrior;

- Arrows;

- Defender.

Vsak razred ima svoje prednosti in slabosti, tako da najprej potrebujejo nekaj časa, da se naučijo osnovnih spretnosti znakov.

Cabal Online igra, ki ima edinstven sistem veščin. Vsak lik ima štiri vrste znanj:

- Magic;

- Posebna;

- Fizikalna;

Pasivni.

Vsaka spretnost je mogoče razviti. Za uporabo veščin se dodajajo distribucijskih točk, ki jih nato morali vlagati v razvoj kakršnega koli znanja. Treba je najti v knjigah, ki jih je mogoče kupiti nove spretnosti. Sprva igre Cabal Online ima le tri kartice, ampak kot znak, bodo postali bolj in bolj.

Pomoč pri Cabal Online play udomačil ljubljenčka, ki bo stalno spremljala značaj. Izbiranje ljubljenčka je precej široka, tako da lahko vsakdo najde primerno samico.

Game znan po svoji boj proti sistemu, ki je zelo dobro delal. Vključujejo možnost uporabe combo napadov. Ko bodo na voljo po trideseti stopnji razvoja znakov. Za uporabo te napade, morate imeti duh točk, ki jih je ustvarila v boju, usposabljanja, ples, itd itd Lik ima duh 5000 točk, in combo je z več kot 450 spretnosti uporabiti. Obstajajo tri stopnje glavnik: slabe, dobro, odlično. Da bi dosegli največji možni učinek sile, boste potrebovali čas, da s pritiskom na sprednji teka na karakter linije. Med 11 zaporednih uspešnih glavnik, bo to znano vsem igralcem Cabal. Vendar pa se z vsako naslednjo combo zmanjšajo časovno obdobje, v katerem naj bi padel v vrsti.

Vsak lik v igri lahko imenujemo dvoboj, ki traja 3 minute. Zmagovalec dvoboja dobi ugled. Ko lik doseže stopnjo 52, morate izbrati frakcije, za katere mejijo. Pomembne razlike med skupinama ni. Ko igralec doseže stopnjo 95, je možno, da sodelujejo v nacionalnih bojih, ki potekajo vsakih 5 ur in traja eno uro. Za sodelovanje v bitki, bodo vsi igralci prejeli časti točk, ki jih lahko kupite opremo.

Igra ima tudi Chaos Arena, kjer je to potrebno, da imajo določen čas. Hkrati lahko sodeluje v samo 7 ljudi.

Vsa oprema v igri je mogoče izboljšati, in orožje lahko izostril. Vsaka stvar je kazalnik, ki pove o ravni izboljšujejo stvari.

Tako se igra Cabal je eden izmed najboljših multiplayer igre, ki ima nekaj zanimivih funkcij, ki vključujejo: edinstven slog, atmosfersko glasbo in zabavno igranja.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more