Zaznamki

Poslovni Tycoon Online

Alternativna imena: BT Online

Poslovna Tycoon Online - prost brskalnik, ki temelji na spletu gospodarska strategija, ki osvojil milijone igralcev po vsem svetu. Torej, kot je v oknu na voljo igre, igre stranka ni potrebna.

Vnos podjetja Tycoon Online, vam bo omogočilo, da se naučijo in se počutim uspešnega poslovneža, modna ikona in celo vpliven politik. Izbirate lahko podružnice, najem osebja za boj s konkurenti, in še več ...

Da bi mimo Poslovni Tycoon Online registracijo, boste morali vnesti svoj e-mail, geslo in ime (ali vzdevek). Po dogovoru možnost, da sprejmejo pravila igre in izberite igro strežnik. Na tej registraciji se bo izteklo.

Zdaj lahko začnete kar vaše podjetje. Najprej morate izbrati ime, značaj, spol in aktivnost, v kateri boste delo.

V Business Tycoon Online Igra ima štiri področja delovanja:

  • Entertainment
  • Trgovina na drobno
  • Catering
  • storitve

Samo bodite pozorni na opis panog, saj vsaka od njih ima svoje značilnosti. Nato boste morali izbrati asistent (sekretar) v desetih predložene, in ugotovi, kaj je seks.

Zdaj bomo lahko nadaljevali neposredno na samem igri Poslovni Tycoon Online, ter za izvajanje prvega svogo službo. Od časa do časa vaše tajnica vam bo dala različne nasvete o igri (v vašem interesu, da poslušajo ta modri nasvet, kaj bi vaše podjetje razvija v pravo smer, in boste dobili najbolj prijetne izkušnje tej igri).

Igraj igro Poslovni Tycoon Online, v zasebnem podjetju si morali, da razvijejo svoje poslovanje na mednarodnih korporacij, najemanje in usposabljanje zaposlenih. Eden od najpomembnejših vidikov online igre poslovnega Tycoon, se pooblašča svoje zaposlene, ki izpolnjujejo določena merila delovnih mest (20). Če pravilno razporejen pisarno, se bodo vaši zaposleni pomagali hitro dvigniti učinkovitost podjetja.

Glede na izbrano otresla, boste izgradnjo in razvoj trgovine in tovarne, ki proizvajajo raziskovanja in izkoriščanja nafte namestiti stolpe, gradnjo rafinerij. Če želite izvedeti, kako pravilno poslovanje, zgraditi trgovin in nebotičnikov, nakup materialov in interakcijo z igralci, boste morali 35 primarnih gostje, ki bodo plačali za izkušnje točk in denarja. Igraj poslovni Tycoon Online, boste morali nekatere cilje in dnevni gostje. Pri gradnji njihove institucije morajo upoštevati potencialne konkurente, če so v bližini veliko, tvegate izgubo njihovega gospodarskega napredka.

Kakšen posel brez medijev, kajne? Torej, v tej igri ni. S pomočjo medijev boste izvedejo informacijske napade na svoje tekmece, ampak vse bo odvisno od uspešnosti in ravni vašega vpliva. Možno je, da boste zahtevajo mediji zavrne ali povečanih stroškov.

BT Spletna igra vam bo pomagal razviti svoje podjetniške sposobnosti in razumevanje, če lahko kul podjetnik

Igraj BT na spletu, boste lahko za ustvarjanje in upravljanje ceh, da sodelujejo v razpravi, in menjalnih procesov. Boste imeli priložnost, da postane član "Golden VIP", kjer boste prejeli določene bonuse. Lahko tudi mesto namestnika mestnega sveta in ima pravico zapreti institucije, ki so pristojni za konkurenco, prav tako sodelujejo v več in raiding. In še veliko več ...

Povzel v zaključku pregleda, lahko rečemo, da lahko podjetja Tycoon Online igrajo vsi, ki jih zanima način gradnje poslovanja. Obstajajo velike možnosti za igralce. In da se razumemo, da ta celoten proces, se morate registrirati po tekmi Poslovni Tycoon Online, prenese na ta način sami!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more