Zaznamki

Bunker Wars: WW1

Alternativna imena:

Bunker Wars: spletna strategija prve svetovne vojne v realnem času z razburljivimi misijami. Igrate lahko na mobilnih napravah z operacijskim sistemom Android. Grafika v igri je svetla v slogu risanke, zelo lepa. Glasovna igra je kakovostna, glasba pa se ujema z vzdušjem igre.

V Bunker Wars: WW1 lahko postanete nadarjen poveljnik in se borite s tisoči igralcev z vsega sveta za najvišje vrstice v tabeli ocen in dragocene nagrade. Obstaja tudi zanimiva kampanja, sestavljena iz številnih misij.

Preden začnete bitke z najmočnejšimi vojskami na svetu, pojdite skozi kratko usposabljanje, da se naučite vse o funkcijah krmiljenja in vmesnika.

Po misiji usposabljanja boste imeli veliko izzivov:

  • Zgradite bazo za svoje borce in jo izboljšajte
  • Naučite se območja, kjer se boste borili, ter postavite enote in stolpe na najboljša mesta
  • Nadgradite svoje bojne stolpe in bojevnike
  • Eksperimentirajte z različnimi strategijami, dokler ne najdete najučinkovitejših možnosti
  • Prevzemite nadzor nad novimi ozemlji tako, da premagate sovražnike

Tukaj je majhen seznam z glavnimi nalogami, ki jih boste izvajali v Bunker Wars: WW1 Android.

Igra ima več načinov, od katerih je vsak zanimiv na svoj način.

Najbolje je, da začnete z lokalno kampanjo, v tem primeru boste postopoma razumeli, katera taktika je prava za vas osebno. Ko menite, da ste pridobili dovolj izkušenj, se lahko poskusite boriti z drugimi igralci. Proti človeku se je težje boriti kot proti AI, saj so ljudje manj predvidljivi. Nekatere taktike morda ne bodo delovale v bitkah z resničnimi nasprotniki.

Poskusite raziskati vsako od številnih območij, kjer bo potekala bitka, to vam bo naslednjič prineslo prednost.

Nadgradite orožje in oklep svojih borcev, da se bodo vaše možnosti za zmago povečale. Okrepitev stolpov bo pomagala zgraditi obrambo in premagati tudi močnejšega sovražnika.

Najbolj vztrajni igralci, ki vsak dan obiščejo Bunker Wars: WW1, bodo lahko prejeli nagrade za dokončanje majhnih nalog.

Igranja Bunker Wars: WW1 se ne naveličate, ker se projekt razvija, vsebine je več, ob praznikih pa potekajo tematski dogodki z dragocenimi darili za vse udeležence. Če želite zagotoviti, da ničesar ne zamudite, občasno preverite, ali so na voljo posodobitve.

Z ogledom trgovine v igri lahko kupite veliko uporabnih stvari. Na prodajnih dnevih se blago prodaja s popustom. Za plačilo sprejemamo igralno valuto ali pravi denar. Denar bo nekoliko pospešil razvoj vaše vojske, vendar lahko brez njega dosežete zgornje vrstice ocene. Bitke običajno zmaga bolj nadarjen poveljnik in ne tisti, ki je plačal več.

Če želite začeti igrati, boste morali prenesti in namestiti Bunker Wars: WW1. Za igranje je potrebna internetna povezava.

Bunker Wars: WW1 lahko brezplačno prenesete na Android s povezavo na tej strani.

Začnite igrati takoj, da ustvarite nepremagljivo vojsko in osvojite lestvice najboljših bojevnikov!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more