Zaznamki

Brick-Force

Alternativna imena: Brick-Force

Brick-ForceOnline je neverjeten multiplayer strelec z realistično 3D grafiko iz Infernuma. Sposobnost ustvariti tisoče kartic, izdelati svetove, kot jih vidite v sanjah, se boriti ali sodelovati z drugimi igralci, reševati najtežje na prvi pogled probleme, izbrati najprimernejše med mnogimi načini in preprosto uživati ​​v večfunkcionalnosti projekta. igro. Zbiranje kartic, boste prejeli vredne nagrade, in to, se boste strinjali, je dvakrat bolj lepo, kot pa samo uživajo v procesu gradnje. Konec koncev, tako boste imeli spodbudo za delo! Uspeh je lahko vsak, ki si bo vsaj malo prizadeval. Samo poskusite razočaranje zagotovo!

Instali odjemalca na osebni računalnik Takoj lahko takoj, ko je Brick-Force registracija zaključena. Proces ustvarjanja računa ne traja veliko časa. Vnesite e-poštni naslov (ponovite), geslo (ponovite) in vzdevek. Uporabniška pogodba in naročnina na privzete novice. Druga pomembna točka je skladnost računalnika s sistemskimi zahtevami za igranje. Če želite, da se Brick-Force igra brez težav, primerjajte konfiguracijo računalnika z naslednjim seznamom: operacijski sistem Windows XP / Windows Vista / Windows 7; Pentium IV 1,8 GHz procesor; 128 MB video kartica; prosti prostor na trdem disku 2 GB in 1 GB RAM-a. Priznati moramo, da so sistemske zahteve precej benigne.

Zdaj ste legitimni uporabnik spletnega mesta Brick-Force in lepo bi bilo raziskati vse njegove značilnosti. Začnimo z dejstvom, da ste najprej ustvarili zemljevide. To je mogoče storiti sam ali s skupnimi prizadevanji. Ko delate s prijatelji, jih lahko navdihnete s svojim navdušenjem! Pokažite svojo ustvarjalnost, iznajdite najlepše modele, saj je to zelo priložnost, da se pokažete v vsem svojem sijaju! Lahko igrate Brick-Force s številnimi načini. Navedite jih izmenično:

- TeamDeathmatch: igralci so razdeljeni v dve ekipi (do 8 oseb) in si prizadevata doseči cilj, preden zmanjka časa.

- Deathmatch: igra za sebe. Morate ubiti več nasprotnikov.

- Defuzija: bitka med dvema ekipama, v kateri morate nevtralizirati sovražnikove bombe in položiti svoje na njeno ozemlje.

- Zajem zastave (CTF): glavni cilj je zajeti zastavo, ki jo je treba pripisati osnove sovražnika. Obstajajo določene točke zajemanja, ki si jih lahko ogledate na radarju.

- Sestavljanje in uničenje: najprej sami določite velikost zemljevida, potem pa naredite tako vznemirljive dejavnosti, kot so montaža in uničenje. Na drugi stopnji je na voljo razširitev že zgrajenih baz.

- Obramba: klasična obramba in napadi. Od sovražnika, morate braniti svoje vrednote, medtem ko mu poskušate povzročiti več škode.

Med naštetimi načini bo zagotovo vaših priljubljenih. Kaj še lahko zadovolji virtualno resničnost? Brick-Force igra vam omogoča, da odprete na tisoče kartic, uporabite gradnike in veliko paleto opek v določenih načinih, prav tako pa uporabnikom ponuja možnost, da po svoji presoji postavijo ključne interaktivne elemente (turreti, lansirne blazinice, bombe). In lahko obiščete trgovino v igri, da opravite prijetne nakupe. Na primer, če potrebujete pištolo, je dovolj, da imate sredstva za nakup in obisk prodajnega mesta. In če obstaja potreba po menjavi obleke, ste spet na isti cesti. Ali pa ste se odločili, da prijatelje presenetite in želite kupiti koristno stvar. Darila v razponu boste našli vse v isti trgovini. Kupljeni inventar bo med igranjem prinesel precejšnje koristi.

Če povzamemo, ne glede na to, kako začnete igrati, kar pomeni solo ali se pridružite klanu, boste enako zainteresirani. V tem svetu iger vedno obstaja nekaj dela. Bogata, polna raznolikosti, dobro premišljena igra je že zanimala mnoge igralce. Samo poskusite in zagotovo se boste pridružili njihovim vrstam! Prijetni vtisi!