Zaznamki

Fight Club

Alternativna imena: Combat

Fight Club Online - ki temelji brskalnika večigralsko spletno igro brezplačno, je res fenomen v igralniški industriji CIS. Ko so se razvijalci sprosti to igro, je takoj postal standard za primerjavo drugih podobnih iger izdelkov za dolgo časa. In verjetno je veliko ljudi že veste, da podoben standard gaming svetu spletno igro Fight Club in še ta dan. To je vse, saj se je število iger, ki so natančna kopija tej igri se vsak dan povečuje, ampak kaj ne bi postavil Herkulov prizadevanja razvijalcev, njihove stvaritve še vedno ne morejo tekmovati z Fight Club. Igrajte igro na spletu Fight Club lahko vsak igralec, ki ima dostop do interneta, brez starostne ali ozemeljskih omejitev. To naredi igro zelo priljubljen ne samo v CIS, ampak tudi po svetu.

Pridružite se v igri Fight Club ne bo veliko svojega časa, vse, kar morate storiti - Vnesite ime računa in e-poštni naslov in geslo varen dostop do vašega računa. Zatem svoj e-poštni naslov boste prejeli pismo, ki potrjuje, da je registracija zaključena Fight Club.

Game Fight Club Online Odprlo se bo pred tabo svet, poln boja in tekmovanja, v katerem zmaga Intoksinirati in poraz temper. Igra zgodba praktično nima, in vse, kar se dogaja v igri - huda bitka med fantazijskih likov: pogumne vojake in vedo veliko o čarobnih čarovniki.

Sistemske razredov v igri vsebuje nič odveč. Lahko izberete eno od treh posebnosti vašega značaja - moder čarovnik, močan bojevnik ali predpriimchivovogo trgovcu. Fight Club spletno igro, v kateri lahko razvije svoj značaj pa se odločijo, da ga bo.

Pravzaprav je razvoj vašega značaja ni veliko drugačen od krvavitve v mnogih od teh spletnih iger. Ali imate očala izboljšanju veščin značaja, ki bodo na voljo za razdelitev ob tem izboljšati svojo igro varovanca. Od glavne voljo so štiri vrste lastnosti, ki vplivajo, kako se obnašati v borbi svojega junaka: vzdržljivost, agilnosti, moč in intuicija. Poleg teh parametrov suschestvuyutesche posebne značilnosti, imenovane elite.

Agility - to je tisto, kar ste Izmicanje telesa udarce nasprotnikove in v mnogih pogledih - ključ do preživetja v boju.

Moč tudi neposredno vpliva na vašo moč in določa, kako bo močni fizični napadi povzročijo vašega junaka. Prav tako vpliva vrsta orožja in oklep, bodo lahko nosite varovanca.

Intuicija - Sposobnost predvideti vnaprej dejanja svojega nasprotnika, in to je v igri Fight Club je izjemna prednost. No, vzdržljivost - ukrep kollichestva vašega življenja in kaže, kako velik lahko nahrbtnik je tvoja z opremo.

Ko boste dosegli raven štiri, morda ne boste mogli študirati inteligenco, sedmo - bodo lahko črpa modrost deseti - duhovnosti. Trinajsti ravni bo imel take lastnosti, saj bo na šestnajstem - svoboda in devetnajstem vaš perosnazhu odpre ta parameter, kot božanskosti. Na prvi pogled se morda zdi, da igrajo igre na spletu Fight Club je preprosta in zanimiva, ampak vse te iluzije takoj razblini takoj, ko začnete igrati.

Original sistem za gašenje uporablja v razvijalci Fight Club igre uporabljajo precej spletni igrače in ona je večkrat trdil, da se lahko upravičeno velja za eno najboljših vseh časov v domači in tuji igroproma.

Game Battle je korak za korakom, takoj ko ste dobili pravico, da naredi potezo, boste morali izbrati del telesa za napad in območje na vašem telesu, ki bo varoval. Obstajajo štiri osnovna področja: čas, telo, noge in glavo. Prav tako lahko dal blok na vsak par območij, ki jih želite zaščititi.

Bitke razlikujejo tudi po vrsti uporabe sile. To so lahko zgolj fizično, magično ali skupino. Za začetnike, pod pogojem, posebno vrsto bojev in jim omogočajo, kakor hitro je mogoče razumeti vso modrost v igri.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more