Zaznamki

Haulm

Alternativna imena: Botva

Obrat na spletu - je prost brskalnik, ki temelji igra z lepo smislom za humor, preprost in uporabniku prijazen vmesnik. V zgodbi o tej igri je vredno soočenje ovce in prašiči, ki ne morejo priti do ... Igraj rastlin

Rastlin spletno igro ne zahteva nobene namestitve odjemalca in je dostopen iz katerega koli brskalnika. Vse, kar potrebujete za vstop v igro, to je Register Botva: na domači strani izberite igro strežnik (adyn, Dydva, Tytra ali TURBO) vnesite e-poštnim naslovom in geslom. Naslednje kliknite na "Prijava" in ta igra Registracija rastlin končana. Zdaj, ko je registracija zaključena rastlin, ki se gibljejo na novo stran, naslednji korak je, da izberejo značaj igre: Izberite najljubšo pot in frakcija besedo in prišli do vašega imena znakov.

Rastlin online igra ima dve frakciji, da Barantus (ovce) in Piggy (prašiči). Število predlaganih znakov, je bilo dvanajst v vsakem delčku šest moških in šest žensk. Odloči se po videzu lahko tako brezplačno, in v igri valuti (zelena). Po vseh nastavitvah, lahko začnete igrati Plant.

Prvotno rastlin ponuja online igra opravi prvo nalogo. Za nalogo bodo imeli nadomestila v obliki zlatih kovancev. Relativno igre valuta v igri: obstajajo tri igre valuta (aka viri) - zlata, kristali in zelje (zelene barve). Kaj je valuta?

Gold - to je glavna valuta igra igro. Za to lahko valuta razvoj in karakteristike črpalk vašega značaja, nakup opreme in streliva. Za zlato, so za delo na kmetiji, bom gledal, in tudi zlato, se lahko izbere iz drugih akterjev;

Crystals - valuta se kopljejo v rudniku, ali v posebni mini igro. Ob tej valuti, ki jih lahko kupite posebne elemente opreme, ki bi bistveno prispevala k zmagi v bitki;

Greens - valuta je praktično popolna analogni kristali, ki jih lahko kupite, sami varčevanje, ki imajo za delo v rudniku. Vendar pa lahko igralci, ki so v cehe zaslužijo zelenicah, prodajajo posebne stvari na trgu z drugimi igralci, ali pa ga zmagal v pokru na kosti v Taverni.

Meni, da izberete »karakter«, lahko spremenite svoj avatar, statistike pogled, kakor tudi seznanitev z zmožnostmi značaja. Te sposobnosti

Level - kaže potek rasti značaja;

Moč - določa škodo, ki jo je sovražnik opravljeno;

Protection - zazna poškodbe, ki se lahko zaklene;

Agility - določa verjetnost pobega pred napadom sovražnika;

Teža - ugotoviti, zdravje in hitrost njegovega okrevanja;

Strokovnost - ugotovi, ali je povzročeno z dvema zadetkov v vrsti;

Glory - vrednotenje moralnih kvalitet značaja.

Igrajte igro na spletu Botva more privoščiti preobretya všeč živali ("živali"), ki bo pomagal pri bitki. Ampak to ne povleče majhno zalogo prihrankov.

Igra ima veliko različnih vrst oklep, orožje, napitkov in obeski. Kot tudi zgradbe, ki so v vasi (Bench, Sbytnitsa, Kovač, Taverna, kmetija, Real Estate, Sanctuary in dobro). Poleg tega je še vedno v šolo, trdnjava, Harbor, Mine (kjer delate), Vodalka (tukaj lahko najdete avanturo, izziv).

Igrajte igro na spletu je lahko sestavljena Rastlin cehov, ki so razdeljeni v razrede in poklicev. Izbirate lahko en sam poklic in razred. Tukaj so:

Bogataše - cehovske trgovcev, cilj - zlato,

Delavno - Guild rudarji cilj - kristali;

Pridni - Guild kmetje cilj - Kmetija veselje;

Zhelezyachnik - ceh.

Vsak ceh v Botva na spletu, ponuja posebne ugodnosti ter poudarja svoj stil igre.

In igrajo igre na spletu rastlin se lahko povezali s podobno mislečimi ljudmi v klanu, s pomočjo katerih lahko gradijo stavbe skupaj, da se olajša igro.

Med dvema klanov v spletni igri Botva, včasih so vojne, v primeru resnega nesoglasja.

Game Online rastlin dovolj obsežna in rastlin po registraciji, da se prijavite v igro, boste lahko izvedeli veliko zanimivih. Igra rastlin bo zabavno!