Zaznamki

Borderlands

Alternativna imena: Borderlands, borderlends

Borderlands Igra je razburljivo računalniške igre. V tej igri lahko igrate iz prve osebe. Borderlands predstavila z elementi strelec in igranja vlog.

Prenos Borderlands, kar lahko iz uradne strani igre, če ste imeli polnih osemnajst let. Pred tekmo, si lahko ogledate video o igri Borderlands. Ta video vam bo predstavil različne značilnosti igre.

Kako igrati Borderlands lahko najdete v tem pregledu.

V igri Borderlands liki imajo svoje posebnosti. Le štirje znaki v Borderlands:

1. Mordecai - je lovec v igri. Bil je star 17 let je zmagal na natečaju za točnost streljanju z revolverjem. Mnogi igralci v tem tekmovanju, ga obtožuje kršenja igro in športno obnašanje. Nekateri igralci, je dejal, da pred konkurenco in je obnašal nešportno. Je odpotoval v različnih planetih, da bi našli, da je zainteresiran. On se sklicuje na to kot na boljše življenje in enostaven način, da bi denar.

Določena dejstva:

39 let

Barva - turkizna,

Zemlja - Artemis.

.

2 Roland je vojak v igri. Všeč mu je, da ustreli z avtomatskimi puškami in šibrovke. Roland določa poseben tyurel. Poleg napada in spopadov, je mogoče ozdraviti in obnoviti strelivo in zaščito svojega gospodarja. V multiplayer igre in pomaga svoje zaveznike. Je nekdanji vojak organizacije "Scarlet Spear."

Določena dejstva:

'34;

Barva - zelena,

Planet - Prometheus.

3. Lilith je Siren v igri. To ima psionic sposobnosti. To lahko ustvari fazni zamik. Med vstopno in izstopno faznem zamiku sirene pošlje udarni val. Ko je premik zastopali Lilith nevidna in zelo hitro premika. Ona lahko borili le v zunanjem delu, toda za to mora priti iz posebnega premika.

To je ena od šestih siren. Vse sirene imajo magično moč. Vendar ne vedo, kako jih uporabiti in kaj naj naredim. Želi si, da bi našli Serena odo želite izvedeti več informacij o sebi.

Ključna dejstva:

27 let

Color - Pink;

Planet - Dioniza.

4. Brick zastopali Luda. Da lahko šel na posebnem stanju. V tem stanju ne more streljati s pištolo. V tem Brick nasilno napadajo sovražnike s pestmi in se lahko hitro obnoviti svoje zdravje. Prav tako uporablja v klub, ki bo v igri. Njegov cilj je, da bi našli svojo manjkajočo sestro. Oblečen je kot njegova maskota tačko svojega psa, ki je kot otrok je umrl.

Ključna dejstva:

36 let

Barva - rdeča kri;

Planet - Menethius.

V igri Borderlands orožje vsak znak

1. Mordecai: ostrostrelska puška, revolverji.

.

2 Roland: avtomatske puške, šibrovke.

3. Lilith: sub-brzostrelke, osnovnih orožij.

4. Brick: izstrelitev granat.

Igraj Borderlands boste na različnih planetih. Vsak lik ima svojo nalogo.

Igra Borderlands pc lahko igrate na različne načine: za enega igralca ali več igralcev.

Veliko zanimivih vtisov daš Borderlends igro.