Zaznamki

Ventilatorji

Alternativna imena: Ventilatorji

Še ne tako dolgo nazaj se je pojavila na internetu super in razburljivo igro, za ljubitelje nogometa. Ste presenečeni? To verjetno zveni čudno, ampak zdaj navijači imajo možnost, da bi našli podobno mislečimi ljudmi, govoriti z ljudmi, ki so navijali za isti nogometni ekipi, ki sta jo in igrati zanimivo igro. In je to mogoče sočasno.

Zlasti za lahko ljudje, ki imajo radi nogomet in vsako sekundo govori le o vaši najljubši ekipi, zadnjo tekmo in lep glasno kazen s sedežem na spletu prisotnih igro. Navijači na spletu - je igra, ki vas popelje v svet, kjer vsakdo ima rad nogomet, kjer vsakdo skrbi za svoje najljubše ekipe. Spletne igre navijačem to je vaša priložnost, da bi našli iste ljudi, kot ste vi, ki živijo za nogomet. Sodelovati pri projektu, ki združuje veliko število ljudi iz različnih delov našega planeta, ki nestrpno čakajo vsako novo prvenstvo igro in zabavo s podobno mislečimi ljudmi, da bi razpravljali tekme, s čimer se krepita prijateljstvo med navijači v resničnem življenju.

Pridružite udeležbo igre je zelo preprost, igra ne potrebuje namestitve na trdem disku in deluje na katerem koli računalniku. Pridružite ventilatorji - nekaj preprostih korakih. Boš

· To vključuje vaše ime,

· Vnesite e-poštni naslov

· Ustvari geslo

· Sprejeli tudi dogovor za uporabo.

Zdaj morate izbrati ekipo, za katero ste bolni, in ustvarite svoj profil. Navijači na spletu Postopek registracije je bil uspešen in lahko začnete z igro.

Morali boste spremljati zdravje vašega značaja, svojo moč, spretnost za značaj, saj omogoča bolj udaril nasprotnika in se izogniti kritične zadetkov za zvit, iznajdljivosti in jezo. To je vse, kar potrebujete znak, da preživijo spopadov. Potem boste lahko pridružili ekipi, v kateri so ostali igralci navijali za isto nogometnega kluba kot ti. Ti bodo aktivno vključeni v gang življenju. Ekipa mora premakniti skozi ravni, bo to točke. Fani online igre vam daje možnost, da opravljajo naloge, ki dobijo ekipe. Naloge so lahko različni:

· Zmaga nad tekmeci v regiji,

· Bitka za stadion,

· Biljard

· Shiz na igrišču,

· Dela na gradbišču.

Opozoriti je treba, da ima poleg te ekipe skupno zakladnico, ki se uporablja za nakup različnih izboljšav. Poleg tega je vsaka ekipa ima komplet prve pomoči, s katero je vsak član ekipe lahko sam izterja določeno količino zdravstvenih točk. Brigad lahko sodelujejo tudi v tedenski turnirji brigade, kar je povzročilo najmočnejše ekipe so določeni.

Igro Fans Online je zelo zanimiva, saj ima igra, klepet in forum, kjer lahko oboževalci pogajanja o različnih temah, nogomet, objavljajo novice nogomet in si za prijatelje. Igrajte igro na spletu Ventilatorji všeč tudi tisti, ki ne čutijo nogometnega navijača, saj vas bo igral videli, da nogomet - to ni samo igra, temveč ves svet, ki lahko preseneti vsakogar. Igraj Fani boste želeli več, ker je projekt, ki bo omogočilo, da bodo neposredno sodelovale v razpravah o najljubše nogometno temo, skupaj z drugimi člani mreže. Tukaj imate priložnost, ne samo, da igrajo, da sodelujejo v Navijači bitk iti v telovadnici in da vaš lik lep razgled, ampak tudi za komunikacijo s prijatelji, jih prilagaja zasebna sporočila in pogovor o nogometu klepetu. Navdušenci lahko igrajo drug. Ne izgubljajte časa zaman, prisotnih register v igri in uživajte nogometno razpoloženje in razburljivo igro.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more