Zaznamki

Kri moon

Alternativna imena: Kri moon

Kri moon na spletu - fantastično MMORPG v brskalniku. Projekt Playa Games GmbH v priljubljen slog vampirji navdušili uporabnike, predvsem realizma. Zahvaljujoč visoko kakovostnih 2D grafike Zipping dogodke, preden se dobesedno dih, saj se zdi, da je vse, kar se v resnici dogaja. Kri moon začeli igrati, boste potopite v vrtinec nepozabnih doživetij. Pričakujete, krvavo bitko, ki poteka po vsem svetu. Mnogi pravi akterji so vaši potencialni nasprotniki, tako da nikoli ne bo prišlo do težav, s katerimi se boriti. Poleg tega vas bo v primerjavi z osovraženimi sovražne sile, da gredo ogromne količine nevarnih preizkusov. Široka paleta najrazličnejših gostje ne bo pustil sedeti za minuto. Ki opravljajo različne naloge, tako da razvija in raste močnejši. Zagon neizkušen borec svojo pot v to zmedeno svetu, bo kmalu lahko ponosni in slavo, ter morebitne priložnosti. Na tisoče igralcev po vsem svetu so se pridružile projektu. Ne izgubite istem času in vas sprašujem! Preživeti svoj prosti čas bogati!

Opozoriti je treba, da sistemske zahteve ne postanejo ovira za izvajanje ambicioznih načrtov. Lahko prenese igranja, tudi z minimalno konfiguracijo računalnika. Seveda, če je računalnik povezan z internetom, ampak tudi sodoben brskalnik. Poleg tega nič ne namestite in ne bo treba prenašati. Vrata v mračnem svetu odprte kri moon preprostega registracijo. Če želite ustvariti račun, izpolnite nekaj področij, ki ustrezajo obrazec. Vpišite svoje uporabniško ime, e-poštni naslov, geslo. Mimogrede, bi morali biti v celoti se strinjam s pravili in splošne določbe osnutka enkrat že odločila, da igrajo kri moon.

Torej, kaj se od novice kri moon igri potrebno na prvem mestu? Seveda, izberite ustrezen razred. Blood Moon igre predlaga uporabo teh razredov, kot vampirji, volkodlaki in lovci. Vsaka frakcija ima svoje značilnosti in, seveda, različne želje. Imajo tudi prednosti in slabosti. Vendar bo kdor ste postali, enako razburljivo! Po izdelavi vaše izbire, boste začeli ustvarjati zlo in razvijati svoj značaj. Ne pozabite, da je povečanje vodi do širitve razpona priložnosti.

Njegova prva zaposlitev MMORPG prideš v gradu. Po tem, junak gre na kraj zaračuna iskanje. Vendar ne pričakujte, da pridete do svojega cilja brez incidentov uspe. Srečanje z veliko in strašno podganah, ki pops up s prehodom lahko neprijetno presenečenje za tiste, ki ne marajo presenečenj. Ampak pogumno srce in sposobnost, da se ustrezno odzove v nenavadnih situacijah pomagati premagati zlo bitje. Zmaga je odvisna od lastnosti, tako da je vaš prvi cilj je, da bi jih izboljšali v času igranja. Bitke avtomatsko. Si lahko ogledate, kako napadajo drug drugega, da izpolnjujejo tekmece in navijanja za vašega junaka! V tem primeru je glavna vera v srečo!

Med igro, boste uporabili različne stvari. Lahko jih kupite v specializiranih trgovinah. In opremo, ki jo potrebujete, in vse vrste napitkov in krvavih kamnov. Da imate vse, kar potrebujete, in dvigniti alter ego junaka morate opraviti toliko misij. Vsak uspeh - to nagrajuje v obliki denarja in izkušenj. Gre za to! Želite, da se počutijo samozavestni?

VBloodmoon spletu imajo možnost, da se pridružijo ceh. Lahko se sami odločijo za enega od obstoječih cehov ali se dogovorite za novega. Biti član ceha, boste nenehno komunikacijo s prijatelji preko posebne spletne strani. Tam bodo delili izkušnje, prejmejo dragocene nasvete, da izrazi svoje stališče.

Projekt postaja vse bolj in bolj priljubljena, ne samo zaradi vsega najljubše teme na vampirjev, ampak tudi mnoge druge funkcije. Poleg tega so razvijalci obljubljajo, da izboljšajo svoje ustvarjanje, za navdušenje uporabniki nove funkcije. Fantje iz Nemčije ve, kako ustreči potnikom na internetu, se prepričajte sami! Uživajte v igri!