Zaznamki

Lovilec rezil

Alternativna imena: Lovilec rezil
Igra

Blade Hunter: dogodki iz sfere domišljije.

Brezplačna igra Blade Hunter je igra RPG, ki je namenjena igralcem, ki so zaljubljeni v fantazijo, kjer lahko pričakujete srečanje z zmaji, čarovniki, kamenimi golimi.

Ljubitelji žanra so že začeli igrati Blade Hunter, preučevati prostore čudovitih dežel, kjerkoli se nahajajo. Zgodovina te neznane države je do konca spremenljiva in nejasna. Znano je samo, da se vojna dobrih in zlih sil ne zniža. Nekoč so bogovi predstavili lahke in temne meče, obdarjene z nepremagljivo močjo, vendar so se roke sveta razdelile na sedem delov. Še vedno se bojijo zagovornikov teme, vendar ne več do te mere.

Svetloba je uspela ukrasti Temno rezilo in se skrila na visoki gori. Nekaj ​​časa je v spopadu dala dobre možnosti, toda sovražnik je našel način, da vrne svoje orožje, in zdaj je svetu ponovno grozil potopitev v večni kaos in temo.

Ali lahko podporniki svetlobe zmagajo v prihajajoči bitki ali pa jim je usojeno umreti v neenakem boju? Od vaših dejanj je odvisno, kaj bo nadaljevanje zgodbe. Pogumno igrati igro Blade Hunter, ki odraža napade številnih sovražnih sil.

Predstavlja glavne trenutke igre.

Kot večina 2D bojev, ta izdelek izgleda svetlo, očarljivo, z dinamično razvijajočo se zgodbo in barvitimi posebnimi učinki. Grafika je dostojna in lahko celo vidite posamezne podrobnosti slik. Kar se tiče gibov, se pojavijo v dveh smereh vzdolž mesta: levo / desno.

Vsak igralec čaka, da se registrira Blade Hunter, po katerem izbere in prevzame nadzor nad svojim značajem. Sodelovati v bitkah bo treba nenehno, da se zagotovi karierna rast. Bitke se ne pojavijo samodejno, ampak z neposredno udeležbo, zato se naučite hitro iskati po tipkah, da bi pravočasno naredili kombinacije za najboljši rezultat.

Vsak boj, to je nekaj neverjetnega - prava predstava. Pri zagozdenju v vrtečo se kroglo lahko z lahkoto umre ali seka igrane točke, odvisno od talenta junaka in vaše agilnosti, ker lahko začetnik zmaga mojstra.

Kvestov veliko, in vsakdo ponuja, da shranite preročišče; uničite zmaje z merjasci in drugimi pošasti; zaščititi gozdove, jame in otoke. Ko je naloga zaključena, bo razdelitev zvezd prikazala vaš napredek na treh mestih:

  • Combo
  • Battle Style
  • Čas izvedbe

Zdaj ujemite padajoči prsni koš, pobral padle zlato in bonuse. Bolj izpolnjene naloge prinašajo izkušnje, pomaga pa povečati stopnjo nadarjenosti in pridobiti dodatne.

Od vsakega junaka glede na njegove sposobnosti.

Sedaj člani iPlayer Blade Hunter lahko izbirajo med štirimi junaki, vendar so bili šele pred kratkim le trije:

  • Rogue - precej spolzka vrsta, ki je težko prodreti v njegove misli. On je zahrbtni nasprotnik in pameten lopov, če pa je dal besedo za dokončanje misije, bo to zagotovo storil.
  • Vitez je zanesljiv partner v orožju. Njegove izkušnje in odgovornost zagotavljajo zmago tudi v okolju posebej močnih sovražnikov.
  • Valkir - plete urok iluzije in oblak misli sovražnika, zaradi česar verjame v neobstoječe. Je nevarna in očarljiva, in nihče ne more tekmovati z njo na bojišču.
  • Mechanik - nov v družbi trojice, zato samozadosten in samozavesten. Njegova moč je neverjetna, saj je oborožen z velikim kladivom, ki sovražnemu taboru povzroča nepopravljivo škodo.

Uporabite Blade Hunterja po ugodni igralni izkušnji za zmago v bitkah in vojni. Pridružite se cehov, lovite šefove, pomagajte drug drugemu z viri in izkušnjami, sodelujte v PvP-bitkah.