Zaznamki

Črna Mesto

Alternativna imena: Črna Town

Črna Mesto na spletu - brezplačna multiplayer igra vlog, ki je postavljena v post-apokaliptični svet, v stilu cyberpunk. Črna Town spletu vam bo povedal, o svetu, ki je preživel eksplozijo supernove bombe. Tista področja, ki so preživeli so bili poplavljeni. Ljudje so dolgo živeli v zavetiščih, potem roboti začeli graditi nova mesta. Nekateri ljudje teleportiral na teh mestih, nekateri odločili, da vzpostavijo svoje lastne.

Online igre Črni Town je optimizirana za Internet Explorer 6 brskalniku. 0, tako da razvijalci ne zagotavljajo pravilno tekmo v drugih brskalnikih. Nekateri dodatni program za namestitev igro ni treba prenesti.

Pridružite Črna mesto v igri traja nekaj časa in vas popelje v post-apokaliptični mestu. Do Črnega mesta zahtevajo, da vnesete

- Dovoljenje - uporabniško ime želji

- Vzdevek - prikazati v igri z istim imenom, boste vedeli vse igralce,

- Geslo, ga ponovite,

- E-mail,

- Koda iz slike.

Tako boste morali sprejeti uporabnik sporazum in preberite pravila. Ne pozabite vključiti ustrezno polje, če želite, da pridem pismo upravljanja projekta in drugimi akterji. Registracija črna Mesto Online se konča, ko boste potrdili svojo udeležbo pri igri s klikom na ustrezno povezavo v e-poštnem sporočilu, ki prihaja na vaš določen e-poštni naslov.

Črna Mesto online igra vam ponuja, da ustvarite svoj lik s temi začetnimi značilnosti:

- Force

- Endurance

- Intelligence,

- Srečno

- Agility.

Te značilnosti bodo povečali glede na izkušnje, ki jih pridobijo. Pravkar bo izkušnja odvisna od tega, kako rastejo raven vaš lik. Značilnosti vpliva tudi, kako se lahko veliko streliva prenese svoj značaj, kakšna je njegova udarna sila in premagati nasprotnika.

Med bitko, ko boste igrali igro na spletu Črna City, na različnih delih nasprotnikovem telesu se bo pojavil številke. Te številke kažejo odstotek uničenja, ki ga povzročitve, kot tudi verjetnost hitting. Seveda, ti podatki ne upoštevajo dejstva, da lahko sovražnik uporabo dodge ali protinapadov. Za to, boste uničiti svojega nasprotnika v ringu, boste zaslužili nagrade in nagrade. Udarec v glavo daje dvojno zmago.

Online igre Črna Mesto ima tri vrste bitke glede na razdaljo

- Če se vaš nasprotnik pest, ta spopad,

- Nož - boj na blizu orožja

- Gun - pištola bitka, ki vpliva na razdaljo.

Ko boste igrali igro na spletu Črno mesta in pohajkovanje razlogov, potem ko je vaš lik lahko ima tri načine:

- Agresivno (rdeča), kar pomeni, da bi se rad tepel z nikomer, ki bo ustrezala in bo napadel brez opozorila,

- Normal (rumena), za druge pa pomeni, da boste branili in na priložnosti, lahko napadejo ta način je privzeto omogočena

- Peaceful (zelena) ne dovoljuje čakati na nasprotnikovo vrsti in iti naprej o svojem poslovanju.

Črna Mesto online igra misli, da ste izgubili boj, če je v času, ko teče je zadel točk ali če stopiš do zadnje celice v ringu.

Ko igraš v Črnem City, bo glavni bori se na poseben obroč. Pridejo v takšnih vrst

- Duel, v katerem boste lahko v boju proti bodisi z drugega igralca ali proti umetni inteligenci, če niste pripravljeni, da se boj,

- Eden proti vsem - za igralce z več izkušnjami, ste proti

- Team Battle - Prošnja za ta boj prej služil dve skupini igralcev,

- Kaos - vsak zase, brez kakršnih koli omejitev na ravni spopadov, traja tako dolgo, dokler bo obstajal en zmagovalec.

Ko igraš v Črnem City, lahko dobite v svet prihodnosti in postane najmočnejši borec tam.