Zaznamki

Oligarh

Alternativna imena: Biz tajkun

iger oligarha (Biz Tycoon) za virtualne poslovneže.

Svet kapitala, zaslužkarji, izkušeni ekonomisti, izkušeni poslovneži so postali na voljo vsem. Igra Oligarch je ekonomska strategija, ki temelji na brskalniku, predstavljena v glavnih jezikih sveta, tako da lahko igralci prosto komunicirajo in si ustvarijo svoj imperij.

Proces igre spremljajo elegantni mladi, to so pristojni sekretarji, mladi strokovnjaki na svojem področju in tisti, ki so pripravljeni postati del vašega podjetja. Igrali boste oligarha in počeli:

  • Gradnja in razvoj lastnega posla 10,008 Zaposlovanje in usposabljanje zaposlenih 10,008
  • Iskanje poslovnih partnerjev
  • Konkurenca na svetovnem trgu 10,008

Iščete mesto na poslovnem trgu.

Od trenutka, ko začnete igrati igro Oligarch, boste že imeli začetni kapital. Pravzaprav je super, saj bi brez tega morali dolgo časa poskušati zaslužiti spodoben znesek, da bi kupili svoj prvi gradnik. Toda do tega trenutka se morate na trgu nakupovati in prodajati raznovrstno blago, da povečate produktivnost svojega podjetja ob uspešnih poslih.

igralcev lahko izbira med 9 smerami, v katerih jim je zanimivejše razvijati. Čeprav je bilo že rečeno, da imate zagonski kapital, je vaš položaj negotov in krhek. Podjetje ne ustvarja toliko dobička, da bi takoj ciljalo na nakup nečesa resnega. Za dvig podjetja na povprečno raven in nato še višje je potreben celoten niz uspešnih dejavnosti.

Uporabite razpoložljive mehanizme na finančnem trgu, kupujte in prodajajte, podpisujte pogodbe, najemite najboljše strokovnjake, usposabljajte svoje, pazite na spremembe cene delnic, proizvajajte cenejše in prodajte več. Trgovinski mehanizem je precej zapleten, toda če se mu lahko prilagodite, razvijete svoj učinkovit načrt in premagate konkurenco, boste postali vodilni.

Vsaka malenkost je pomembna.

Tudi največji posel je zelo krhka stvar, ki zahteva stalno pozornost. Nenehno moraš razmišljati o desetine možnih scenarijev za razvoj dogodka, tisoč nepredvidenih nesreč, poiskati prave milijone, iskati poti iz krize in težkih situacij ter hkrati narediti nešteto različnih stvari.

Vaši podrejeni potrebujejo upravljanje, če pa lahko vzgajate kompetentne vodje, ki sprejemajo odgovorne odločitve, vas bo to močno razbremenilo in pomagalo, da se približate svojemu cilju. Raven plač zaposlenih lahko spremenite glede na njihov uspeh.

V simulatorju Oligarch bo registracija začetek finančnega zorenja, in če se boste trudili, se boste lahko naučili koristnih lekcij. Igralna igra se osredotoča na zbiranje financ, vendar je prijetno razredčena z gradnjo mestnih struktur, ki jih je 18, na primer bolnišnic, parkirišč, vodnega parka, dirkalne steze, igrišča za golf.

Vsaka zgradba bo povečala vašo donosno zemljišče, pritegnila nove kupce in prinesla več koristi. Toda največji dobiček iPlayer Oligarch prihaja iz trgovin, zato jim je treba posvetiti posebno pozornost. Izberite pravo lokacijo za podjetja in ne pozabite na medije, ki bodo oglaševali namesto vas.

Prehodi ravni, dobiš nove privilegije. Po peti vas bodo nagradili z novimi nalogami, koristnimi bonusi in zmožnostjo organiziranja lastnega ceha. Po osmi se lahko lotite naložb in razvijate poti dobave blaga v 36 različnih smereh. Če ste pripravljeni spremeniti v poslovnega morskega psa, dobrodošli v igri Tycoon, ki je osvojila veliko igralcev.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more