Zaznamki

Battle Heroes

Alternativna imena: Battle Heroes

Battle Heroes - brezplačne spletne igre brskalnika. Heroes Battle Igra z Polž Igra razvili in investirali v njem vso moč in duša vsake stranke. Tukaj ste sami izvajajo kot junaka, medtem ko je predstavnik vsako dirko. Ni čudno, da igra ima takšno ime. Na splošno, bi se počutite vse sami.

Preden nadaljujete z dejanskim igranja, vam priporočamo, da iskanje po video internet Battle Heroes in si jo ogledate, in prebrala še en pregled predložene. Potem se lahko premaknete na kraju samem in free download Battle Heroes.

To je, kako hitro se posreduje v svet fikcije. The Battle Heroes igri boste igral v imenu narave dirke, ki ste jih izbrali. In tukaj so zastopane le štiri

• Ljudje,

• Vilini;

• Barbara;

• Necromancers.

Ljudje - imajo povprečne parametre, vendar imajo močan vojska napreduje. Menijo, da imajo ljudje najboljše in uporabnih znanj. Elaziya svoje kraljestvo.

Vilini - razviti spretnosti in hitrosti napad. ko se nekatera orožja lahko izurjeni za njihovo uporabo it. Državna Welling.

Barbara - Predstavniki fizično najmočnejši dirki. Heroes imajo največjo sposobnost preživetja in napad. Prej, ljudje so bili zavezniki. Zdaj ločena država.

Necromancers - predstavniki Undead, največji čarovniki. Predstavniki poceni in imajo velike zaloge zdravja in imajo odlično znanje o napadu. Vsak dan potrebujemo sveže meso - napadajo ljudi.

Po izbiri znaka, ne glede na to, kaj dirka je domovina, si prenova izbrano ključavnico. V prihodnosti, to je tvoja hiša, grad in najbolj pomembno mesto v igri. Imate za zaščito gradu z vsemi sredstvi. Dokler ne bo dobil druge utrdbe, in jih cenijo in še vedno budna. Vendar pa je tudi najpomembnejša stavba - Capitol - pri dvigovanju svoji ravni, lahko izboljšate druge stavbe.

Tudi od začetka boste posredovali testne quests za začetnike, ki je že, da vam pokažem pomen igre. In tipkanje je veliko izkušenj, boste našli rešitev nekaterih problemov naloge, zagotovo začetkom igranja.

Skozi igro, boste zbrati pomembne štiri vrste virov: les, rude, žveplo in kristalov. V igri boste našli nekaj mest na zemljevidu z velikimi vlogami virov. In jih bomo nenehno imeti.

Bitke potekajo postopoma, korak za korakom. Ima tudi samodejni bori načinu. To traja približno 3 minute - 4. Vendar v tem času lahko naredite svoje poslovanje ali pa preprosto počitek.

Igro Battle Heroes precej zabavno, še posebej, če si ne pozabite, da povabite svoje prijatelje. In da bo igra še svetlejša in bolj razburljivo.

Grafika v igri, vendar ne najvišje kakovosti, ampak povzroča le pozitivnih čustev, željo, da ne bi igrali. Zvok dober dodatek k popolni podobi igranja

Game Battle Heroes Online vam daje priložnost, da se počutijo kot junak, Občutite moč, ki ste sposobni. Torej, mudi, da se potopite v svet bojnih Heroes igre.

Srečno boste igrali!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more