Zaznamki

BioShock

Alternativna imena: BioShock

Game BioShock - projekt podjetja 2K Boston , ki je prvo osebo strelec z RPG elementi. Uporabniki morali iti nazaj na fiktivnega sveta in se potopite v razburljivih dogodivščin. Zgodba pripoveduje zgodbo o razvoju trenutne in ne manj hitrega padca izredni podvodno mesto Rapture. Njen avtor je želel zbrati v skladu s svojimi oglasne edinstvene osebnosti najbolj nadarjenih ljudi, ki si zaslužijo, da živijo v svobodni družbi. V skladu z načrtom ambiciozno milijonar Andrew Ryan in ta edinstven habitat za moške genija naj bi bila nova vrsta družbe dobesedno. Ryan je verjel, da imajo nesposobni ljudje nimajo mesta v takšnem čudovitem kotičku oceanskem dnu. In tako kot na prvi Vse je šlo po načrtu, Nutty poslovnež uspelo ustvariti želeno idilo. Toda kmalu se prve težave pojavile. Nič ni čudnega, da je v idealni družbi, nihče ni zdelo, da kuhamo obrok opravljati dela in popravila, čiščenje in skrb za druge potrebe gospodinjstva. Ta položaj je bila povod za nastanek črnega trga. Prepoved stikov z zunanjim svetom samo problem slabše. Tu je prav tako posredovala zadevo, ki je privedla do končnega padcu utopije. Odkritje snovi, imenovane ADAM postane usoden trenutek. Snov, ki jo mehkužcev, kot je izvedela nemška genetik Brigid Tenenbaum, lahko ljudem nadnaravno moč. Želja, da bi lastnik to snov vodi v delih družbe. Zdaj celo ustvarjalca mesta opustili idejo za podporo rano pred zakoni. Pohlep motnosti um, saj proizvodnja pripravka, ki vsebuje dragoceno snov prinaša bajne dobičke! Kaj vse to vodi? Preberite več o tem in bodo mogli posredovati, kaj se dogaja, vsi, ki so rešili naložite Bioshock.

Teči na vašem video monitor Bioshock, boste pojavljajo v igri svetu kot Jack, ki je edina preživela v nesreči potniškega letalo. Jack po naključju pade v podvodni svet in tukaj v stik z njim prihaja človek z imenom Atlas - vodja uporniškega gibanja. Atlas glave tistih, ki so si upali boriti proti moči Ryan in je zdaj pripravljen pomagati Jack navaditi na tem svetu, ki čaka na znak sodelovanja hvaležnost novinca v teh operacijah, ki se izvajajo, da bi maščeval nesramno gostitelja mesto. Jack nauči neverjetno zgodbo o Adamu in vsebini, kako Frank Fontaine ustanovljeno podjetje ukvarja z razvojem niza genskih sprememb, imenovano "plazmidov." Uporaba teh snovi ima prebivalcev nepopravljive posledice. Ne samo, da ti izdelki vsebujejo nad ADAM, tako da so še vedno nepremagljiv vzrok odvisnost. Potreba po več droge se povečuje vsak dan, nato pa gradacija Brigid Tenenbaum se naučil eno sočno podrobnost. Če si dal školjko v človeško telo, da začne proizvajati 10-20 krat bolj dragocene snovi. In kot je potrebno za takšno telo delovanja, obubožan, nemočni sirote Frank Fontaine si gostitelji školjk, ki so postali vsajen v deklet trebušne votline. Potem ko je naučil vse to, Jack sooča izbiro: za pomoč pri obnovi človeštvo sestrico ali ubijati, s čimer pridobivanja ADAM žalostno. Od te odločitve bo na koncu odvisen od igre konec.

Seveda imate logično postavlja vprašanje, BioShock igrati? Torej, nekaj besed o igranju. Ti bodo, kot je Jack potovati na lokacijah, nato pa boj proti off sovražno populacijo. Ko je bila celotna zgodba o Adamu, mnogi vaščani na dnu Atlantic mutiral. To je s ima ta mutanti za boj proti glavni lik. Prav tako igra vključuje zbiranje bioshoke orožje komplete in plazmidov. Brez namenskih sredstev za preživetje, je preprosto nemogoče. Med igranjem boste imeli možnost za izboljšanje svojega značaja. Tisti, ki Bioshock pc download, morate vedeti eno stvar. Igra vključuje tri težavnostne stopnje, in sicer preprosto, srednje in trdo. Med seboj se razlikujejo po tem, da povečuje ranljivost junaka, in nasprotniki še močnejši. Tako da se splača biti pripravljen na nekaj težav. Toda, kot je zanimivo, da gredo skozi vse teste in za dosego želenega! Ker ste se odločili za prenos Bioshock, ne oklevajte, za trenutek dlje. Obžalujem to odločitev ni potrebna, saj bo tekma prinesla veliko razburljivo prosti čas in bogatih čustev!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more