Zaznamki

Big Head Bash

Alternativna imena: Big Head Bash

Game Big Head Bash - multiplayer brskalnik brez modela dinamična igra, ki je napolnjena z razburljivo igranja avanturo. Igralci so vabljeni, da se prevaža v svetu, kjer so protagonisti pisane vinil igrače. Z obsežno zbirko, lahko izberete najbolj privlačen junak, potem upravljajo in razvijajo svoje sposobnosti. Bistvo igranja je v veliki meri podoben igre Deathmatch, ki je takrat uspelo pridobiti zanimanje ogromno število uporabnikov. Big Head Bash spletu dal uporabnikom na podjetje Aeria ; igre. Razvijalci so veseli, da predstavi virtualno okolje, kjer se nenehno divja eksplozij, junaki borijo z nezaželeno in drug z drugim, in umor je samoumevna. Vse to poteka na lepi 2D lokacijah. Ko znotraj fantazijskega sveta se potopite Opravila v svojem okolju in da lahko izkušnje vznemirjenje.

Za dostop do virtualnega vesolja, morajo najprej ustvariti račun. Vi ste dobesedno minute izpolnite želeno prijavnico linijo. Big Head Bash registracija vas bo popeljalo v svetlo, veselo, veselo svetu. Na samem začetku se morate odločiti, na značaj, in šele nato, da se prepustite v bojih. Že v tem trenutku ponuja širok izbor vinilnih igrač. Med njimi Angry Rdeča , Melon Zombie , Amano Imp , Bloodfang Volkodlak , Liz Abe Sapien , Kraus , Roger in mnogi druge kul znakov. Toda to ni omejitev. Z razvojem projekta, v bližnji prihodnosti ne bo novih znakov, ki bo tudi Big Head Bash igrajo. Vsak znak je drugačen z nekaterimi značilnostmi, in njegov izgled. Ampak kdo bi si izbrali, da imate dolgo pot in veliko bitkah z nezaželeno in drugimi igralci. Oh, kaj, kaj, in to ni pomanjkanje kandidata tu! Torej, kupiti orožje in šel. Lahko zaloge na vrsto orožja od enostavnih ( šibrovke, flamethrowers, raketometi, žag, itd ) Do enkratne (Lava orožje, Molotov Cocktail, itd ) Je virtualna trgovina, kjer lahko preživite zasluženi denar. In da imajo denar za nakup, znova in znova morate, da se pridružijo boju. Po vseh zmag vam prinašajo nagrade.

Igrajte igro Big Head Bash lahko na različne načine: multiplayer, co-op , Načina upravljanja, kot tudi tekme (8 od 8) in ga imeli radi veliko načina fotografiranja nick. Ureditev vas bo navdušila s svojimi presenečenji. Preizkusite vse od njih, da bi našli najbolj privlačna. Moram reči, da ste udobno v igri svetu precej hitro, in ne glede na način bodo počutili precej samozavestni. Ko je vmesnik na voljo, in vse značilnosti igre so jasni. Če ste razmišljal, kako preživeti prosti čas, poskusite, da igrajo to igro. Še posebej, ker je bilo precej iz-back, sproščujoče dejavnosti in na voljo tudi Big Head Bash brezplačno. Ne bo vam žal svojo izbiro! Srečno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more