Zaznamki

BigGame

Alternativna imena: Velika telovadnica, velika igra, velika igra

Intellektualnaya strategija BigGame.

Igra Spletna strategija BigGame, v kateri igralec pride v velik svet poln skrivnosti in neverjetnih dogodivščin.

Razrabotchiki trdijo, da iPlayer BigGame sodobna interpretacija klasičnega strateškega žanra z velikim intelektualnim potencialom. Za zmago je bistvena logika razmišljanja, dobro razvita strategija in taktična prednost pred sovražnikom, toda element slučajnosti je sestavni del življenja, najmanjša zamuda pri odločitvi pa lahko poraz.

Dlya, da stopi na pot avanture BigGame registracija je potrebna. Pass ni težko, morate izpolniti obliko dveh vrstic e-poštni naslov in geslo. Še hitreje kliknite na ikono ene od družabnih omrežij in vstopite pod lastnim imenom.

Igrovoy proces BigGame.

Nachinaya igra igro Big Game uporabnik, da zagotovi majhno območje z gradnjo lepše točke igre in usposabljanja in funkcije menija. Opravljanje priložnosti za naloge se bo povečalo. Tukaj izboljšujejo veščine z mečem in lokom

 • Taverna je vedno možno spoznati slavne junake, popiti pijačo z njimi na nekaj skodelicah in zmagati na njihovi strani;
 • Ministerstvo se izdajajo dovoljenja za trgovino in shranjevanje vseh potrebnih dokumentov;
 • Publichny hiša v strukturi igralcev ubije dve ptici z enim kamnom, pogumni vojaki po dolgih pohodih naj se sprostijo in njihova plača se vrne v zakladnico.
 • Privlech na svojo stran enega od znakov je pol zmage.

  V BigGame igra sama je nevarno poslovanje. Sosedi na tem svetu niso vedno prijazni, nekateri se rešujejo v težkih časih, drugi pa niso naklonjeni dobičku na račun drugih in preprosto uničijo sosednje kraljestvo. Znotraj skupnosti se aktivno trgujejo in sklenejo posli, spremenite lahko vojaško in čarobno tehnologijo in hitreje pridobite potrebne licence zaveznikom, ki jih lahko zahtevate za vojaško podporo, in bodo pri obrambi, če bo potrebno.

   

  Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

  Read more