Zaznamki

Velika kmetija: mobilna žetev

Alternativna imena: Velika kmetija

Gama Big Farm: Mobile Harvest gradi uspešno kmetijo.

Mnogi ljudje cenijo sanje, da imajo lastno zemljo, vendar pa ne morejo vsi spoznati teh fantazij. Če ste blizu dela kmeta, mobilna igračka Big Farm: Mobile Harvest od razvijalca Goodgame Studios prav tako všeč. Predstavljajte si, kako se zbudite s prvimi žarki sonca in preden odprete oči, uživajte v zvokih, ki pridejo k vam. To je precej mucenje morskih prašičev, bleščečih jagnjet, kokoši kokoši, petelinčevih skorja in krav, ki zahtevajo, da se mlekajo.

Če v vasi nimate hiše, nujno potrebujete Big Farm: Mobile Harvest za prenos, ker je brezplačna. Tukaj boste našli nove prijatelje, ki vam je všeč vaš igranje. Postopek igre je tudi brezplačen, vendar če želite pospešiti nekatere procese, uporabite nakupe v igri. Če pa jih ne potrebujete, jih izključite v nastavitvah in vam ne bo motilo ponudb za plačilo določenega blaga ali storitev. Še ena dobra novica lahko prenesete Big Farm: Mobile Harvest na svoj računalnik. Tukaj je več, istočasno z mobilno različico, lahko razvijete računalnik, primerjate različice in rezultate ter imate vedno dostop do svoje najljubše zabave.

Premikamo rokave in pojdimo na postelje.

Imeli boste sosede, ki so pripravljeni pomagati, če je potrebno. Vendar pa včasih potrebujejo pomoč, zato bodite tudi dobri sosed. Igralci z veseljem spoznajo, da ljudje tukaj ne le trdo delajo za blaginjo svojih kmetij, ampak tudi vedo, kako se zabavajo. Organizirajo sejme, praznujejo praznike, dajejo medsebojne daritve in dajejo naloge. Če aktivno sodelujete v življenju vaščanov, boste postali del velike in prijazne družine.

Game Big Farm: Mobile Harvest ima precej lepih lastnosti:

Čas je, da se preizkusite v poslu, sajenje prvih semen v tleh.

 • Besplatna grafika
 • Postopno širjenje con za nove stavbe ali polja
 • Popolnitev na višje ravni zaradi napredovanja
 • Pojavljajo se nove stavbe, ki jih je treba tudi izboljšati
 • Širok asortiman rastlinskih in živalskih kultur
 • Območje za proizvodnjo izdelkov iz surovin
 • Access to trading on the market
 • Kmalu bodo zorili, ob zadovoljstvu z bogatim pridelkom. Vse, kar boste izdelovali: zelenjavo in sadje, pa tudi živinorejske izdelke, vse to gre v vaše skladišče, od tam pa distribucija, ki je naprodaj, to pa kot naloga, da v proizvodnji.

  Big Farm: Igra Mobile Harvest vključuje zbiranje izkušenj, računov in bonusov. Vsaka komponenta je nujen del procesa igranja, ki zagotavlja uspešen razvoj. Ne poskušajte napolniti cene s ponudbo svojega izdelka na trgu. Ne pozabite, da drugi igralci prodajajo podobne izdelke in če je njihova ponudba videti bolj donosna, vas bodo ignorirali. Poskusite pravočasno opraviti aktualne zadeve. Dejstvo, da je čas za to, ali to delo, bom zahteval ikone za predmete, potrebno je zalivanje, ali zbrati zrelo žetev, hišne ljubljenčke želim jesti ali je čas za striženje jagnjet, mleko krav, zbrati jajca od kokoši.

  Ne pozabite na pokrajino. Igra Big Farm v domači trgovini vsebuje številne luštne predmete, ki bodo okrasili vaše posestvo. Preživite med paddocks udobne pešpoti iz kamna, rastline rose rose, rastlinske cvetlične postelje z rožami, postaviti luči in gazebo vse zadevo okusa. Ko menite, da je kmetija resnično razcvetela, povabite goste, da ocenijo rezultat. Tudi vi lahko obiščete morda, ko ste se naučili zanimivih idej.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more