Zaznamki

Battlefield 2142

Alternativna imena: Battlefield 2142

Game Battlefield 2142 je razburljivo računalniška igra, ki je bila oblikovana v slogu strelec. V tej igri boste igrali v prvi osebi.

Battlefield 2142 igro, ki jo lahko prenesete iz uradne strani igre, če ste že izpolnili osemnajst let. Mladoletni dostop do te igre je zaprta. Batelfild 2142 igre, ki jo lahko prenesete na drugih mestih, če ponujajo to možnost.

Preden začnete igrati igro, vam svetujemo, da si oglejte video Battlefield 2142. V njej boste našli veliko koristnih informacij.

BF2142 Igra vam bo predstavil svoje zanimive razredov značaja:

 1. Sniper-saboter. Ta razred je ostrostrelec napad pehote, in se ukvarjajo tudi v stalnih sabotažo dejavnosti. Ima naprave za sabotažo in odlično prikrivanje. Njihove petarde lahko priložite vse vrste površin, peskanje različnih tehnik in posebnih ukazov modulov. Z uporabo maskirnih lahko postanejo nevidni za 90%. Lahko ga vidite samo v bližini.
 2. Assault. V tem razredu je lahko boj na vsaki razdalji. On se bori zelo dobro na različnih razdaljah. Naprej opravlja tudi odgovornosti polje zdravnika. S pomočjo defibrilatorja, lahko hitro oživiti zaveznike ranjeni in ubiti sovražnika vojaki, le pri zelo blizu.
 3. Engineer. Ta razred lahko boj na tehniki, kot tudi proti njej. Ta razred popravila na različnih bojišču tehnik, postavlja mine na bojišču, in opravlja tudi razminiranja. Posebne dodatne naprave pripadajo inženir za podporo tehnologije.
 4. Fighter podporo. Ta razred se v glavnem ukvarja pladnja strelivo in obrambne položaje. Podpora borec za uvedbo samodejnega zaščitno kupolo in lahko imobilizira vozila in avtomatska kupolo. Ima tudi druge posebne postavke za podporo v boju.

V igri Battlefield vse razrede 2.142 orožje. Z nekaterimi vrstami orožja lahko odkrijete v tem poročilu:

 1. Sniper-saboter: ostrostrelska puška, Lambert (z avtomatsko karabinko) in vsestranski pištolo.
 2. Assault: assault rifle, pištolo, puško in raketnega underbarrel raketometom.
 3. Engineer: Protutenkovski in antiaircraft raketomet, anti-tank top "piluma" pristanek in brzostrelka.
 4. Fighter podpora: dva pištole, puško in pištolo univerzalna.

Poleg tega lahko vsak lik nadzirate svojo tehniko in tehniko svojih nasprotnikov.

Leta 2142 batelfild igri igrate boste z naslednjo tehniko:

 1. SUV - je lahko do 3 osebe: voznik, strelec in potnik. Nima oklep.
 2. Martial tiltrotor - Ta dvojni naprave. To postavi metalcev raket.
 3. Promet tiltrotor - je sestavljen iz 7 ljudi. Zaščitena z mitraljezi.
 4. Oklepne. Lahko sprejme do 6 oseb. Uporabite orožje za boj.
 5. Boj roboti. Spadajo dve osebi. Oboroženi z raketometi, puške in drugo orožje.

Game batelfild 2142 to fantastično bitke in tehnologije.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more