Zaznamki

BeBees

Alternativna imena: BeBees

BeBees na spletu - brezplačno brskalnik temelji strategija igra vlog, v katerih so dejanja znakov čebele. Boste dobili v pravo panj, kjer neutrudno deloholik vse buzz in buzz, gostovanje v njegovem samostanu. Namen njihovega življenja - izvleči največ medu. Uši nalogo - zbrati roj zaveznikov, ki bo pogumno za napad sovražnika v primeru potrebe. Poskrbi tudi za čebele bojevnik, ki je osrednja osebnost v hiši čebel. Razviti protagonist čebel skupnosti, se boriti za vsako kapljico tega sladkega in dragocenega medu za skok naprej v tekmi za prvenstvo nepredstavljivo njihovih konkurentov. BeBees igro uvršča igralce in osvojiti prvo črto na tem seznamu, imate vse možnosti! Daj no! Uspeh je v vaših rokah!

Prva stvar, ki jo morate storiti - je, da ustvarite račun. Vpišite svoje ime, geslo (ponovite), datum rojstva in državo. Prav tako, da odprete aplikacijo, morate sprejeti sporazuma članstvo. Pojdi na projektu si lahko preko Facebook. Če nimate svojo stran na socialnem omrežju, ustvarjajo pa ne bo težko. Registracija BeBees vas bo popeljal v pravljični svet, in lahko začnete reševanju formulo za uspeh. Mogoče je vsa stvar v višini medu? Mogoče sposobnost držati, medtem ko razburljivih bojev med rivalskimi čebeljih družin? Ali morda skrivnost dobro oblikovanih strateških potez? No, kaj pa Fartagh lahko od vsega in je odvisna od? Začel igrati BeBees, boste zagotovo našli odgovore na ta vprašanja. Sčasoma se boste naučili kako združiti vse potrebne ukrepe in se bodo počutili na enostavnost med srčkan črtasto žuželk. Dokazati drugim uporabnikom svoje izjemne sposobnosti!

BeBees lahko igra kdorkoli. Že, število uporabnikov doseglo zavidljivo število 208.670. In vsak dan je več. Če se želite pridružiti vam ni treba prenesti in namestiti ničesar. Igra se naloži brez težav v brskalniku in uživajte igranja lahko celo lastniki računalnikov s skromnimi parametrov.

Browser Game BeBees razporejeni tako, da je tukaj vse vrti okoli medu. To lahko ne le zbirajo, ampak tudi za krajo. Poleg tega bodo zaloge medu je treba zaščititi. Konec koncev, nikoli ne veš, kdo bo želel poseči v vašem bogastvo! Pogumno branili pred napadi njihovega medu ob istem času, ukradel nekdo drug. Torej si biti slaven okretna medokradom in sovražniki razumeti, da bodisi nekaj podobnega panj impregnirati trdnjavo.

Čebele letijo pod vašim vodstvom trate in zbirajo na Krafla sladko dišečim nektarjem. Oni nosijo svoj plen v panj, in moraš paziti, kako je nabral medu in se veselite, da je vsak trenutek bogatejši. Kaj se bo delo pametnejši od čebel, hitreje bo dobil svoje mesto na soncu med drugim enako ambiciozne igralce. Igra o čebeli vam omogoča, da razširijo in izboljšajo svoj roj vsa razpoložljiva sredstva, in da sodelujejo v oko-popping bojne junakov. Pošiljanje reprezentativni roj, lahko dobite nagrade, razen seveda, bo lahko za zmago zmago.

Let Your šarmanten čebele buzz, ples, zabavo in delo -, da razmišljamo vse to čisti užitek! Igra o čebelah vam bo sončno razpoloženje, veliko zabave, iger na srečo in se bori proti vrtoglavo zmago! To je najboljši način, da Uljepšati svoj prosti čas in pozabi kaj dolgčas. Samo poskusi, da začnejo zbirati medu in graditi svoje panj, kot je opozorila, da je takšna izredna seja črpa iz prvih minutah. Uživajte v igri!