Zaznamki

Battle of the Immortals

Alternativna imena: Battle of the Immortals

Battle spletnega Immortals - brezplačna multiplayer online igra vlog iz podjetja Perfect World v Pekingu. Morala bi reči, da je ta tudiya dolgo uveljavil kot odlično ekipo razvijalcev in proizvodnjo dizeynerov dostojno igralnih izdelkov industrije in igre Battle of the Immortals ni nobena izjema. Battle of the Immortals spletno igro, je starejši brat slovitega Perfect World.

Pridružite se v igri Battle Of The Immortals ne bo trajalo veliko svojega časa. Vse, kar morate storiti, - izpolniti nekaj polj z imenom računa, gesla, nastavitve locale in potrditi registracijo preko e-pošte, ki jo bodo prejeli pismo o potrditvi in ​​povezavo za prenos stranko. Tako je registracija Battle Of The Immortals končana. Battle Of Immortals spletno igro, nas preseneča s svojo lepoto na prvi pogled.

Kako značaj začne igro z oknom ustvarjanje lika, in od te točke je jasno, da oblikovalci trdo delali pisalo, da je slika igro Battle of the Immortals spletu v živo, bogato in prijetno za oko. In je treba opozoriti, da imajo to zelo dobro. Skupaj na tej točki v igri je pet razredov - ponorijo, Izbranec Slayer, Mage in heretika. Zanimiva igra gugalnica vsi menijo, datum razpoložljivosti rojstva junaka, odvisno od tega, kje se bo za določitev znamenje zodiaka dodal, nekako vpliva na lastnosti igranje značaja. Igrajte igro Battle Of Immortals je zanimiva tudi zato, ker nas vodi korak za korakom skozi zgodbo in tega ne bo izgubil v velikem prostranstva igri svetu.

Odkrijte svet nesmrtnih začne, kar je logično, v nebesih. To je, če bomo dobili naše prve navodila, nesmrtni status, in pojdite nazaj na zemljo. Že na terenu, smo se znašli v taborišču novincem, ki so dobili prvo zaposlitev, ki jih je treba storiti, da bi izboljšali in dobili nekaj denarja in stvari, ki jih boste potrebovali v igri. Na žalost, delo ne sije z izvirnostjo, vsi enaki "go-fetch" da "ubiti pošasti n", vendar grafično komponento, ki se izvaja na vrhu, odličen videz junaka, oklep in pištole, in čudovite risalne sposobnosti junaka da ste pozabili, da so gostje precej monotono. Igrajte igro na spletu Battle Of The Immortals nimajo miru.

Game prijetno zadovoljen s svojim sistemom hišne ljubljenčke. Tukaj lahko vsak znak, da ljubljenčka, pridobivanja, najti veliko igro svetu ali pa samo nekaj ukrotili pošast. Vendar njen namen ni le, da si oči svojega gospodarja, tukaj pitotsy delovati kot resnični pomočnikov iger na srečo, ki so pripravljeni v vsakem trenutku, da zgrabi pištolo in boj z ramo ob rami z vami, kot tudi za razvoj in pridobivanje izkušenj. Če se odločite, da igrajo Battle of the Immortals, potem boste ljubezen svojega inženiring komponento.

Vsekakor je treba omeniti kakovostno razvit sistem proizvodnje in izboljšati stvari, da bi objekt lahko ima določen Artisan, ki ima ustrezno raven znanja in vse potrebne vire, vendar pa boj proti izboljšave izdelkov v igri - nemerjanno. Od banalno izostritve, nakup posebne zvitke ali kamni, ki lahko povečajo moč napada z mečem ali raven zaščite vašega oklep.

Igra bo všeč vsem ljubiteljem MMORPG in dajejo veliko ur prijetno zabavo! V Battle of the Immortals lahko igrajo Vsakdo, download igre stranko, prosimo, registrirajte in dokazati, da ste vredni postanejo preživele Battle of the Immortals!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more