Zaznamki

Battlefield Heroes

Alternativna imena: BFH

Battlefield Heroes spletu - res nenavadne igrače na spletu predstavnik sovražnosti. Če ste pričakovali od take igre, polno resnostjo, realistične grafike, premišljen zgodbo, ki temelji na resničnih zgodovinskih dogodkih in natančne tekmo z orožjem in uniforme straneh - ste prišli na napačen naslov.

Pridružite se igra Battlefield Heroes so je prvi in ​​zelo pomemben korak v svetu epohalne bitke in aktivnih vojaških identitet. Registracija Battlefield Heroes vam ne bo vzelo veliko časa, boste morali izbrati ime za le nekatere prihodnje igre, e-poštni naslov in geslo ter se strinjate s pogoji licenčne pogodbe.

Pri registraciji Battlefield Heroes ostaja zadaj, prihaja naslednji pomemben korak - izberite svoj značaj, več, da lahko takoj izbirajo med tremi možnimi razredov, ne računajoč na možnost, da prilagodite videz junaka sam okus in diskretnost. Prvi možni razred znakov - strelec. Strelec oboroženi s pištolami, brzostrelkami in granate, hitro teče in je najbolj osnovni tip in uravnotežen karakter. Še en razred - Heavy spopadov je strašna sila na bojnem polju, morali plačati za te hitrosti gibanja, saj ti težko orožje, ne bodo vsi premaknite na mesto, da ne omenjam celoti izkoristiti. Končno, igra ponuja spletne Battlefield Heroes je tretja vrsta znakov - Commandos. Hitro in skrivnostno edinstveno priložnost, da na kratko izgine in oborožen s puško ostrostrelec in nožem, lahko sam commando ukvarjajo z razdaljo in veliko sovražnikov. Ampak za to vrsto spretnosti boste morali plačati zdravstvene šibek - ujeti oči topničarji ali strelcev za vsako komandos je usodna napaka.

Kot je bilo že omenjeno, spletne igre Battlefield Heroes ima veliko zmožnosti za prilagajanje videz vašega značaja. Želite, lahko nosijo uniforme in izgledajo kot pravi vojak, in želim, da - poslovna obleka ali hlače z barvno majico. Vse to je absolutno nobenega vpliva na igralnost in ne zagotavlja dodatne koristi, da nekdo, ampak hkrati naredi igro zabavo še bolj veselo in svetlo.

Bo Vsakdo, ki želi igrati igre na spletu Battlefield Heroes prejeli skozi igro posebnega ingame valuto - Valor točk. Dobil ga je mogoče praktično vse igralne dosežek, ali je ubijanje sovražnika, zajemanje zastavo na vrsto igre ali uspešnem zaključku naloge. Uporaba Valor točk, ki jih lahko kupite nova orožja ali posebne obliže, povrnitev zdravja.

Kot lahko vidite, da igrajo igro na spletu Battlefield Heroes neverjetno zabavna in zahtevna, še posebej, če ste to počeli v družbi prijateljev. Pisane podobe znakov, žive grafiko, igra ni originalna ostrina hudih požarov in skupne zabave odplačilo in igrajo danes Battlefield Heroes želite tisoče igralcev po vsem svetu. Poskusite in igrate bitke ali dve v tej preprosti in zasvojenost online igre, še posebej za igranje Battlefield Heroes potrebujete le internetno povezavo in brskalnik.