Zaznamki

Trdna linija bojišča

Alternativna imena: Trdna linija bojišča

Battlefield Hardline Igra: Kriminalka Thriller.

Battlefield Hardline igra je bila pripravljena za izdajo 20. 03 2015 z igro Visceral in DICE, ki je postala dvanajsta serija Battlefield. In založnik Electronic Arts se je prepričal, da je poleg možnosti, da bo na PC-ju prenesen tudi Battlefield Hardline, na voljo za druge platforme:

  • En Xbox
  • 360Xbox
  • PlayStation 3
  • PlayStation 4

Včasih je bil izhod igrače odložen, vendar so razvijalci to pojasnili z željo, da bi se končno spopadli s pomanjkljivostmi, da bi se igralci v prostoru za igre udobno počutili. Takšna vnema je hvalevredna in ugodno vpliva na oceno. Nazadnje so zaostali glavni beta testi in navijači so čakali na končni izdelek, pripravljen za uporabo.

misij je izvedljivo!

Kristalni mir in pravo, kot neločljivi bratje, so vedno blizu. Toda vsak ima svojo vlogo in ne bo nihče zapustil izbrane poti. Če prenesete Battlefield Hardline, boste vrženi v vrtinec kriminalnih spopadov, ki so bolj kot vojna v polnem obsegu, ne pa na lokalni ravni.

policistov se bori z razbojniki, toda tisti, kljub temu, uspejo prevesti plenilske načrte v realnost. Čakate na rop, napad na zbiratelje, streljanje, reševanje talcev. Akcije so podobne akrobatskim številkam, ko je potrebno vrv med prenosom dvigniti, in se premakniti na nasprotno stran ob njej z vrečo polno denarja za njimi. Drugič pokažite talente plezalcev, plezanje na strmih stenah ali streljajte»mačko«, da se povzpnete po višini vrvi.

Vsaka stran na tvojo službo postane neprincipeljski gangster ali zvest policaj, v vsakem primeru pa so skupinska dejanja vedno bolj učinkovita, zato zbirajo posadko od igralcev. Dogodki se razvijajo v odprtih prostorih in na zaprtih območjih, in če boste spretno uporabljali okolje, bo postal vaš zaveznik pri doseganju cilja.

Dogodki vedno izgledajo spektakularno, naj bo razstavljanje v avtomobilskem razstavnem prostoru, odpiranje oboka banke ali streljanje v laboratoriju. Lahko uporabite vse predmete za doseganje ciljev, poiščite nestandardne rešitve za premagovanje situacije, uporabite razpoložljivo orožje, ki je predstavljeno v izobilju. Na voljo so vam pištole za omamljanje, puške, granate drugega spektra, kladiva, palice, puške, pištole, noži in celo svinčene cevi.

Za premik na Battlefield Hardline na osebnem računalniku, uporabite pickup, motorna kolesa, oklepne osebne nosilce in helikopterje ter pripomočke (kompleti za prvo pomoč, kamuflaže, vrvi in ​​kljuke, svetilke, satelitske telefone, pasti in plinske maske).

Kadar se začnejo črni konci in bela, ko dejanja presegajo zakon, kako ravnati pravilno, ni vedno odgovor očiten, vendar je treba odločitve sprejeti hitro in radikalno, da ne izgubimo možnosti. Vredno je zamuditi trenutek in sovražnik bo to zagotovo izkoristil.

Če želite kupiti Battlefield Hardline, izberite standardno, ekskluzivno ali premium izdajo. Glavna igra, zahvaljujoč dodatkom, bo razširila vašo igralno izkušnjo. V kompletih Battelfield Hardline boste prejeli nova, različna orožja, opremo in dodatke za glavne kartice.

Sistemske zahteve

  • Operacijski sistem: Vista SP1 / 7/8
  • RAM: 4 GB RAM
  • Procesor: Intel Core i3 / i5 2. 4 GHz ali Athlon II / Phenom II 2. 8 GHz
  • zvočna kartica: združljiva z DirectX 9. 0 naprava
  • Video kartica: NVIDIA GeForce GTX 260 ali ATI Radeon HD 5770
  • Prostor na trdem disku: 37 GB prostora
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more