Zaznamki

Battlefield: Bad Company 2

Alternativna imena: Battlefield: Bad Company 2, Battlefield Bad Company, battlfild

Game Battlefield : Bad podjetja 2 - prva oseba, strelec, ki je deveta igra v seriji Battlefield . To ni nič, kot p ryamoy nadaljevanje , da se objavljena leta 2008 " [ _20_] Battlefield: Bad Company ". Založba projekta - Electronic Arts . In delal na razvoju otrok EA Digital Illusions CE . Funkcije, ki privabljajo mnoge uporabnike visoko kakovost grafike, motor Frostbite, ki zagotavlja destructible okolja, različnih načinov igre, zanimiv parceli, dinamičnih bitk in sposobnost uporabe taktike. Eno je, samo da prenesti Battlefield : Bad Družba 2 kot prepeljani Ozemlje sovražnosti. Boste sodelovali v konfliktu Združenih držav Amerike in Rusije. Ti dogodki so izmišljeni, vendar to ne postane Mene spektakularno. Stojala za boljši vpogled v to, kaj se dogaja. Rusija, kljub porazu, ki ga je utrpela končno uspelo najti dostojno protinapad. Vzhodna Evropa, severni del Kitajske in Japonske bo se kmalu našli na milost in nemilost ruska vojska . Rusija sledi zaseg Kubi in severni Mehiki. Zdaj in južnoameriške države so začeli delati s tem veliko močjo. Ruski znanstveniki so začeli razvijati močno orožje, s katerimi bi osvojil ZDA pričakujejo. Ampak štiri obupani fantje iz ameriške pehote na vseh stroškov odločil, da bi preprečili napad svoje domovine. Tako se je vse začelo. In sodelovati v tej konfrontaciji, morate Bad podjetja 2 download.

Enkrat na monitorju oživijo video Battlefield : Bad 2. Družba , si ne bom pozabil, kaj dolgčas. Ste čakali neverjetno avanturo in vročih bitko. Boste lahko, da izbere ustrezen način in delujejo.

Bad podjetja 2:

Če je igrajo Battlefield začetek in lahko raziskujejo pogumne znakov. Tako da je ta Narednik Preston Marlowe - ostrostrelec strelec, ki je glavni lik. Vloga poveljnika BRAVO-2 pripada narednik Samuel ("Serge" Radford). Zasebno Terrance "Sweet" Sweetwater se šteje odličen strokovnjak za komunikacije in tehnologijo. In tudi, da je strokovnjak za eksplozive, Sapper - Zasebna George Gordon Haggard (mlajši). To Hrabri družba sposobna marsičesa! Med igranjem morate storiti je, se prepričajte.

Kot je za razrede, Bad podjetja 2 Igra ponuja takšne možnosti: naprej, medic, inženir, izvidnika. Seveda, vsak ima svoj poseben namen. Oziroma in orožja Battlefield : Bad Družba 2 zanaša misc. V multiplayer, je razdeljena med razredi in odpre kot s črpanjem. Za orožje vsakogar vključujejo pištole, šibrovke, Thompson strojnico, autoloading pušk (razen ostrostrelec) in avtomatsko puško G3. Glede na enega igralca igro je nekoliko drugačen. V tem primeru je dostop do vseh vrst orožja iz multiplayer, ne pa tudi komplet prve pomoči, defibrilator, škatle strelivo in utrjuje orodja. Dostop do novih orožij, nato odprl gredo podjetja. V bistvu krvavitve pride zaradi dejstva, da točke. In si prislužite točke za vse dejavnosti, ki vplivajo na potek bitke. Postopoma, greš iz ene stopnje v drugo. In zato, naslov (obstajajo 50). Vsak korak - nove priložnosti! Torej gre za to! Vso srečo vam želim!