Zaznamki

Batman Arkham Knight

Alternativna imena: Batman: Arkham Knight

Igra Batman Arkham Knight ( Batman: Arkham Knight ): zadnji del človek - netopir.

Enotni -player igre Batman Arkham Knight ( akcijska pustolovščina ) zaključuje cikel igrač okoli Man - kij iz Arkham. Vprašanje je bilo prvotno načrtovano sredi oktobra 2014 Vendar pa je ekipa igre ustvarjalcev z Rocksteady Studios Studios Iron Galaxy (PC) z založnik Warner Bros. Entertainment Interactive utrpela ta ogromne dogodek za 23. 06. V letu 2015 in nato ponovno izdajo 28. oktobra se je, kot je bila spremenjena in popravljena.

Neposredno superheroj.

Nedolgo uspavati trajala v Gotham po smrti Joker. Postavite glavni lopov ne more ostati prazna večno, in to traja Scarecrow, kavarno z novim toksin, ki povzroča, da ljudje pridejo v bes. Situacija se segreva, in je čas, da se umaknejo iz mesta. Šele začela intervencija Batman lahko ustavi kaos.

Da bi raziskala vse kotičke Gotham pod krinko, morate prenesti Batman Arkham Vitez. Z junakov in anti- junakov razviti še eno zgodbo, polna spletk in avanture.

To ni celoten seznam udeležencev v zgodbi, ampak tudi on daje vpogled v razgibano zgodbo. In pomagati državljanom nekdanje Batman nazaj ostalo, so se razvijalci razširil paleto svojih zmogljivosti. Na primer, lahko izbirate med številnimi obleke, in postane neviden za čas, uničuje, kot je ta za pet sovražnikov.

Najpomembneje pa je, da je to Batmobile, ki je postal še boljši. Batman ga lahko pokličete kadarkoli. Ta prevoz ne prodre krogle in je ovni nobenih ovir, drevesa, ograje, barikade, razbitin ali iti yuloy & ndash; zavertitsya v mestu, medtem ko lije sovražne rakete. To je prava trdnjava, in učinkovita sredstva prevoza, ki je lažje za navigacijo mesto, in tudi reševanje ugank. In ko je Batmobile ni potrebno, ga lahko zapustijo in gredo peš.

Sistem v Batman Arkham Knight na PC & ndash boj; ponos razvijalcev. Batman rešuje nekatere probleme sama, temveč za resno misijo on potrebuje pomočnice, in je skupaj z zavezniki, in nato skupaj poslal dvojni udarec proti sovražnikom. Nasveti in triki, ki so usposobljeni liki Batman Arkham City, so avtorji izposodili v borilnih veščin filmov, tako da so videti zelo realistično.

  • OS: 64 bit; Windows Vista SP 1/7 / 8 (8.^^8 Procesor: Intel Core i5-750, 2. 67 GHz / AMD sušilec za lase in X4 965, 3.
  •  

    Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

    Read more