Zaznamki

Bastards of Hell

Alternativna imena: Bastards of Hell

Bastards Of Hell igro, ki je brezplačna spletna igra.

To je razlog, zakaj morate omrežno povezavo z internetom. Ostale nastavitve PC niso posebno pomembna, ker je spletna igra.

V Barab pekla na spletu, boste morali sami potegnite skupaj in bi morali biti pripravljeni, da ostanejo v akciji biker ganglands.

Pusti za sabo vse težave, preden začnete igrati to igro.

Bastards play pekla, tako da boste morali zaslužiti spoštovanje in strah v osrčju sovražnika in to vas bo vodila do zmage.

V Barab registracijo peklu se ne razlikuje od katere koli druge prijave računalniške igre. Za registracijo na spletu, boste potrebovali:

1. Prijavite se v igrah Barab pekla.

.

2 Izbirajte med več strežnikov enega, na katerem želite igrati.

3. Napišite svoje uporabniško ime, po možnosti v latinici.

4. Ustvari geslo in ga vnesite.

5. Napišite svoj e-poštni naslov.

6. Če potrebujete, da bi dobili informacije o igri in se strinjate z vsemi pravili, ki opisuje igro, morate dal kljukico v ustreznih celicah.

Igraj Bastards pekla vam bodo vodja svoje tolpe. Boste morali boriti proti svojim sovražnikom. Morda ne boste mogli prevzeti polno avtoriteto nad podzemlju Amerike. Poleg tega lahko sodelujejo v trgovini z drogami.

Bastards pekla boste začeli igrati iz New Yorka. Sčasoma lahko odklenete drugih mestih, kot so Los Angelesu, Seattlu, Chicagu, Austin in Miami, kot tudi druge.

Na začetku tekme Barab pekla Online, je zapuščena skladišča, ki je služil. To skladišče v daljšem časovnem obdobju se lahko pretvori v kateri koli drugi točki, kot so vrste bari, tatoo saloni, bordele, strip klubov, nočni klub, boksarski ring, klubsko hišo, tovarno drog, casino ali delavnico. Vse je odvisno od tega, kaj želite storiti v igri.

Game Bastards pekla Online, si lahko ogledate vse elemente kaznivega svetu s polno paro. Poleg tega lahko dobite tudi različne vrste avtomobilov, tovornjakov, zasebni curki in helikopterji, vendar boste morali povečati svoj status s povečanjem banda outlaw kolesarje dvigniti status vodje.

Prav tako lahko najeti nekoga, ki se bo prodajal drogo v vašem imenu, če ne boste v igri v vsakem trenutku.

Na splošno velja, večji del igre je, da zaslužijo spoštovanje za vaš značaj. Če dobite visok rezultat, vam bo zagotovljena s policijsko zaščito, racije in nove priložnosti za mesto, da bi dobili najboljše načine prevoza, ki obstajajo v igri Barab pekla Online.

Game Bastards pekla vas bo uvedel v svet kolesarje in vse tiste njihove življenjske razmere. Ti se naučijo, da ni vse tako preprosto. Ne morejo zaupati nikomur, saj lahko tudi partnerji prevare.

Če ste zainteresirani v tej igri, potem ne izgubljajte časa in se prijavite v igro in priti do nje vedo veliko več, ker si ne more takoj razkrije vse karte!