Zaznamki

Banana kralj

Alternativna imena: Bananaking

Banana King na spletu - ekskluzivna brezplačna spletna igra, ki zahteva le brskalnik. Banana King online igra je originalna svet poseljena z lastniki nasadov, ki se goji priljubljena po vsem svetu in zelo okusna izdelka - banane. Da se jim pridružijo in začeti ta zanimiv delo na svojem področju, si morate registrirati na spletu Banana King.

Pridružite se v igri Banana Kralj ne zahteva nobenih obveznosti, morate samo vnesti naslednje podatke: ime lik, geslo, e-poštni naslov, ime zaslon prijatelja, ki vas je povabila k igri (seveda, če ne pride, in kot prijatelja na voljo). Potem se strinjate s pravili igre in pritisnite gumb Registrirajte nov račun. Po teh korakih pridete do strani statusa igra narave. Na tej strani si lahko preberete informacije o vaši igri značaja.

Tudi tukaj je povezava zaposlitve. Sklic najem pomoč, da bi našli v brezmejnem interneta in novih lastnikov nasadov jih najeti za delo. Če je vaš poziv registrira nov igralca, denar in banane smeš nagraditi. Ne prezrite to priložnost. Dejansko je za vsakega novega uporabnika, lahko dobite ne samo enkratni bonus, ampak koristilo v prihodnosti. Ko igralec doseže tretjo stopnjo, ste upravičeni do 50 $ in 1 izkušenj točko. Igrajte igro na spletu Banana King je lažje, če vaši prijatelji vas vabimo, veliko.

Torej, kje začeti in kaj morate paziti, da se? Pridružite Banana King minilo in imaš v lasti enega polja in sadik, ki bi moralo biti dovolj za dva. Ne izgubljajte še minuto! Sejati svoje polje in pričakujejo, da letino. Podobe, ki jih vidite na plantaži, da boste nenehno na tekočem kateri fazi zorenja banan so, ali se lahko polje je prazno in je pripravljena za setev. Poleg dnu je števec, ki kaže, kako je veliko časa do trenutka, ko bo mogoče za žetev. Zbiranje zrelih sadežev, lahko greš na trgu. Ampak ne mudi Opravila nazaj mudi prodati svoje blago. Imejte v mislih, da cene nihajo. Zato je bolje, da sledite naslednjim vibracije izbrati najbolj primeren trenutek za prodajo. Vendar pa vsi ravno vaš dobiček ni vedno enaka. Vytorg je odvisna od količine banan, ki se prodajajo, in žetev je drugačen.

Izkupiček od prodaje denarja, kot tudi tiste, ki se podeljujejo za povabljene igralce lahko preživijo na različne načine. Prvič, nasad potrebne naložbe. Vedno potrebujejo za nakup sadik za naslednjo setev. Te je mogoče kupiti na istem trgu. Obdelava eno polje potrebujejo 36 sadik. Ko so dosegli 2. raven, boste dobili dostop do kupite drugo polje. Razširi svojo plat, potem bo bolj verjetno, da postane pravi kralj banan. Drugič, lahko denar najem agentov in vohunov. Z njihovo pomočjo je enostavna za sabotažo. Lahko se pošljejo na ozemlje tekmovanja za raziskovanje ali jih celo, da bi ukradli še eno banano in dolarjev. Ampak ne pozabite, da niste sami in obstaja tveganje, inteligentna rop svojega nasada. Zato se s pomočjo isti denar, skrbijo za zanesljivo zaščito svojih področjih. Tretjič, bo denar koristno proučiti in izboljšati učinkovitost značaja.

Deal za kaj lastnosti morajo upoštevati, preden začnete igrati Banana King. Saj to vpliva na uspeh vašega igro. Online igre Banana King vključuje take pojme, kot so povečanje časa, pridelka banan, ki prodaja banane zaščito nasadov, napad na plantažo in izkušenj. Izboljšanje časovne stopnje odziva, boste dosegli zmanjšanje čakalne dobe pridelka. Vintage banane - je količina pridelanega sadja. Prodaja banane, ki neposredno vplivajo na tržne cene. Zaščita nasade - karakteristični odgovorne za kakovost paznikov in njihove stroške najema. Napad na plantaži igra pomembno vlogo pri izidu misije spočetih napadi in določi potrebno količino za najem agentov. Izkušnje, ki bodo pridobili posest igro Banana King, se bo preselila na novo raven.

Banana King online igre vam ponuja še eno zabavo. Če ste se že soočila s potrebnim delom, ne sedijo križem rok. Zakaj dolgčas, če lahko greš na lov za zakladom? To ni samo zanimiva, ampak tudi koristno. Obstaja možnost, da bi našli dragoceni zaklad. Morda boste naleteli na sadik, banane, denar in celo piratski zaklad.

Ne spreglejte tudi sposobnost, da komunicirajo prek sporočil z drugimi igralci. Tako da boste seznanjeni z različnih novic in morda postal pozoren na načrtovano sabotažo.

Igra ima seznam najboljših igralcev. Dvignite svojo oceno, lahko uporabite točke. To zahteva, da spremlja količino vaše banane. Če vam je uspelo, da postane prvi na seznamu, potem je pravi kralj banana! Prizadevamo si, da zapustijo konkurence v ozadju, verjamem, da je v vaši moči!

Igrajte igro na spletu Banana Kralja lahko z plačan račun. Njen nakup bo pomagal, da se znebite v igri oglaševanje, priložnost za nalaganje avatar za znak, da bi dobili kredit v dolarjih za vsako novo raven. Igra lahko posevka 6-krat na dan. Plačala račun vam omogoča, da to storite 8-krat. Mislim, da moramo razmišljati o donosnosti njen nakup. Vendar pa glede na to, je varčen, in vsak naredil tako, kot si želite. Mi lahko svetuje, vsekakor pa ne na silo nekaj narediti!

Poskusi igrati to zasvojenost igro in sebe ceniti svoje prednosti. Razočaranje te ne ogrožajo točno! Mi lahko želimo le, da je sreča nasmehnila v vseh vaših prizadevanjih!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more