Zaznamki

Avatarji: Age of Chaos

Alternativna imena: Avatarji, spletne igre avatarji, era kaos

Do danes, internet, obstaja veliko online igre, ki zajemanje igralec njegov notranji svet, plot in samo igro vzdušje. Vendar ne vse od teh iger, igralci imajo svobodo delovanja, kot je v gibanju in pri vodenju bitke.

Želimo vam igro, ki ne spada v standardnih spletnih iger, ki ste jih kdaj srečal - je spletna igra "Avatar: Obdobje kaosa." V tej igri imajo znake popolno svobodo gibanja v velikih prostranstev na svetu avatarja, načrtovanje bitko (svoboda izbire in akcijskih ritmov, ki bodo uporabljene) in bitka sama poteka v realnem času in v celoti nadzira predvajalnika.

In tako na kratko o igri ...

V spletni igri "Avatar: Era of Chaos" Obstaja sedem igro dirke: človek, elf, pritlikavi, ORC, demon, panula in Danu. Vsaka od teh dirkah na svoj edinstven in brezhibno. Najbolj posplošiti dirka - človek, ki je lahko bojevnik in čarovnik. Ostale dirke so bolj dovzetni za določeno vrsto raskachek znakov, da dan dirke bolj ustrezajo temnih čarovnikov in elf lokostrelec. Ko registrirate v igri, lahko uporabnik izbere katerokoli izmed obstoječih dirk, in če je težko pri izbiri, se lahko vedno obrnejo na oddelek za pomoč, ali pa izberite vsako dirko in začeti igrati z naravo, se lahko odpravi, dokler ne dosežejo raven 11.

Po registraciji značaj pride na osrednjem trgu in velik komar je preizkus bitka, ki kaže na možnost značaja. Ta boj ni treba biti prestrašeni, in je zaželeno, da sledite navodilom, da pop up na zaslonu in v klepetu. Po boju, lahko raziskujete mesto samo, da bo to pomagalo, da ste iskanju značaj Elika, ki bo dala preprostih nalog, za katere boste prejeli nagrade v obliki izkušenj in srebra (se lahko aktivira v nahrbtnik značaja s klikom na "uporabo"). Samo mesto ima štiri okrožja: okrožje Guild, Central Square, stanovanjske površine in pokopališča. V vsakem področju, je konstrukcija, pri kateri naj bi bilo delo dobiti izkušnje in srebro, kot tudi za ponovno vzpostavitev zdravja in kupiti obleke in orožje. Na osrednjem trgu se nahaja Arena, kjer lahko preverite moč svojega značaja v boju, kot tudi tempelj zdravljenja in tudi, kjer lahko sprejmejo vero, ki daje bonus za zdravje in mano.

Ko delaš vse delo, ki daje znakov Elika lahko zlahka doseže raven 8 (to je potreben čas, manj kot eno uro, razen za eno delovno mesto.) Potem lahko greš v trgovino in obleko vaš lik hodi v državi in ​​za opravljanje bolj zahtevnih nalog. Pri izbiri nabiranje imate možnost, da bojevnik, čarovnik, lokostrelec ali Clover. Za vsako od teh vrst znakov pod svoje orožje - za vojake meči, sekire, klubi, staves za čarovnika, lokostrelci za loki in samostreli, ter za Clover - detelja. Čarovniki v zameno lahko razdelimo v štiri vrste: temno, svetloba, uma in stihiyschiki lahko tudi kombinacija več magije v enem značaja.

Na začetnih ravneh, ki so na voljo lahke naloge znakov, ki pomagajo raziskati sitemu bojišče zemljevid, in drugih razlik v igri. Večji raven značaj - težja naloga, in s tem se tali postane bolj zanimivo igrati. Vsak igralec lahko najdejo svoje mesto v igri - nekateri razvijejo znake za PVP bitk in napad, kar se premika, drugi pa za PVE bitk in umirjen sprehod v naravi, zbiranja sredstev in brca pošto.

Po dosegla raven 51 značaja, ki jo ima priložnost, da gredo skozi ritual reinkarnacije in dobil najvišjo obliko (izboljšano rase): Vampire Golem, ponorijo, Giant, Angel, Lich, Torre, Ghost, Efreet, Jinnah (odvisno od rase lika) . Višje oblike dal svoje dodatne zmogljivosti in odkrijte svet avatarjev znakov z novim, bolj zanimivo stran.

Torej, kdo se je odločil, da preizkusite svoje sposobnosti - preverjanje v spletni igri in se potopite v svet avatarjev!