Zaznamki

Avatarika

Alternativna imena: Avatarika, avatarika

Game Avatarika postavlja igralec v virtualnem svetu brezskrbne zabave. Ustvarjanje svoj, edinstven značaj, igralec odpre vsako priložnost elitne klube, luksuznih avtomobilov, dragih trgovinah in vse, ki v resničnem življenju ni mogoča, lahko to storite Avatarika na spletu.

Najmanjše sistemske zahteve so:

· Procesor - Intel Pentium 3 1,5 GHz / AMD Athlon 1,5 GHz.

· Operacijski sistem [_22_ ] Windows 2000 / XP / 7.

· Pomnilnik [_22_ ] 512 MB .

· Video 32 MB / GeForce 2.

· DirectX 9. 0C.

· Sound Card.

· Internetno povezavo.

Priporočene sistemske zahteve

· Procesor - Intel Pentium april 2 GHz / AMD Athlon 2 GHz.

· Operacijski sistem [_22_ ] Windows 2000 / XP / 7.

· Pomnilnik [_22_ ] 1024 MB .

· Video 32 MB / GeForce 3 / Radeon 8500.

· DirectX 9. 0C.

· Sound Card.

· Internetno povezavo.

Pridružite se v igri Avatarika sestavljen iz redne registracijo in nalaganje iger

1. Vstop v spletno stran, kliknite na besedo "Registracija".

. 2 Izpolnite odpreti tabelo osebnih podatkov:

· E-poštni naslov [ _7_]

· Gesla.

Če želite, lahko izpolnite dodatnih področjih, polno ime in vprašanja 2, obnoviti račun v primeru, da ste izgubili svoje geslo.

3. Avatarika Po registraciji, ki ga je link za prenos stranka izdala. Prenesite program za namestitev in nastavitev.

Preden začnete igrati igro Avatarika, igralec potrebuje, da "zgraditi" svoj lik, izberite svoj spol in zunanjih podatkov.

Vse, medtem ko igralec bo igral v Avatarika na njegov igralni račun bodo prišli plače, ki jih lahko kupite stvari, stanovanje in avto.

Na zemljevidu si lahko vedno najdete mestne prebivalce, ki potrebujejo pomoč. Po opravljanju nalog, ki so jih navedli, ki opravljajo različne, zanimive gostje, igralec dobi točke prestiž. Višji prestiž, bolj značaj plače.

Igraj Avatarika zabavno, tudi zaradi značaja izpolniti vseh potreb, osnovnih človekovih potreb

· Sitosti

· Courage

· Higiena [_7_ ]

· Sporočilo

· Leisure

Da bi ohranili zdravo in srečno znak, da potrebuje hrano, druženje, šport in udeležbo na tekmovanjih z drugimi igralci.

Sodelovanje v plesnem tekmovanju med igralci, lahko dobite eno od enaindvajsetih naslovov. Poborovshis dober igralec bo prejela najvišjo naziv - ". Divine Dance"

V Internet - trgovini ali v eni od dražb Avatarika igri si lahko kupite srčkan kuža ali mucek, ki nekako. Virtualni hišni ljubljenčki potrebujejo nego, pozornost in izobraževanja na enak način, kot pravi. Ti se lahko tudi užaljen in pokvari notranjost vašega virtualnega hiše.

Za premikanje po velikem mestu Avatarika, lahko najamete taksi, ali se vozite na podzemni. Če imate vozniško dovoljenje, dovolj časa in denarja, lahko kupite svoj avto, potem pa se moraš razumeti na zemljevidu, kje in kako priti do tja.

Če je podoba avatarja začne ukvarjati, je mogoče preprosto spreminjati brez uporabe kakršnih koli kirurških metod. Pravkar se morate prijaviti v prilagodite vaš lik in jih spremeniti po volji.

Avatarika spletno igro, v kateri lahko igralci storijo, kar hočejo. Na desetine različnih ulicah z več sto trgovin in restavracij, da je popolnoma brezplačno, zabavajte bowling - center, nakupovanje, igra mini igre ali bitko strategijo Quasar, plesno svojo najljubšo glasbo s prijatelji in tekmovati z živimi nasprotniki.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more