Zaznamki

Vanguard Online

Alternativna imena: Avangard Online

Igrajte igro Vanguard Online bo zadovoljen skoraj vse ljubitelje prefinjene spletnih iger v žanru MMORPG. V igri Vanguard Online bodo lažje razumeli človeka, ki prvič sodeluje v spletnih bojih. Ampak masterovityh bison spletnih iger, ne vtis, je zaradi svojih nujnih atmosfere.

V našem hitrem času v prid igri tudi pravi, da Vanguard Online igre absolutno ni potrebna dodatna namestitev igre stranko. Vse kar potrebuješ za igro je stabilna povezava z internetom, internet - in ne Vanguard Online igre.

Vanguard Registracija vam ne bo vzelo veliko časa. Ustrezen del igre mestu, vnesite svoj e-poštni naslov, spol, raso in ime vašega značaja. Po spoznavanju s pravili potrdili svoje soglasje z njimi. Pridružite se v igri Vanguard uspešno zaključili, in lahko enostavno igrati igre na spletu Vanguard.

Pred igri, boste morali odločiti za eno od frakcij v igri. Obstajata samo dve - kaos in red. Chaos enot v igri, so poudarili rdeče in bojevniki Naročite - modra. Igranje za sile Chaos pod poveljstvom svojih enot premakniti Orke, škratov, črne viteze in druge fantasy škodljivcev. Izbiranje vrstni red na strani, jih boste soočiti s pomočjo vitezov, škrati in škratov.

Vanguard Online igra je za nadzor nad silo vitezi, s pomočjo katerih si mora zajeti gradove in dokažejo svoj pogum v bitkah z drugimi akterji na spletu. Več časa online igre Vanguard boste porabili v razburljivih taktičnih bitkah v realnem času. Ujeli grad, lahko še naprej razvijala in nato v svojem stanu z jarkom in obrambnimi stolpi.

Vsaka enota v igri ima svojo ozko specializacijo. Vedno pravočasno bitke na spletu, imejte v mislih, da bo konjenica spopadati z vsemi stopala enot, razen tolmačev, ki so dobesedno izdelani, da zdržijo konjenico. Tekmovalci, ki mora biti vedno blizu na blizu zadaj močnejši kolegi.

Nadaljevanje igrati igro, bi moralo izboljšati učinkovitost znakov, se udeležujejo usposabljanja dvorano. Tako da bo tekma zadovoljiti navijače in črpanje znakov. Lahko dobite specializirano, študira čarobno modrost uporabo rune. Ali pa se naučite trikov izboljšano uporabo orožja in oklep. Ali postati strokovnjak na obleganje mest s pomočjo strojev ustrezne specializacije. Obnoviti tudi vaše premoženje, plenjenje sovražnik karavane.

Kljub navidezni zapletenosti takih iger, da se naučijo igrati Vanguard ne bo težko za začetnike in žanrsko MMORPG. Igralci se hitro navadijo na prijazen vmesnik v igri in lahko dobite več zanimivih informacij v knjižnici Vanguard.

Gostovanjih po svetu igrajo Vanguard in da nikoli ni bil na spletnem trgu, ni mogoča, ker je pomemben del igre. Za igralce, trg izmenjave Vanguard, kjer je menjalni tečaj, ki jih igralci sami. Sodelujete lahko tudi v tej spletni dražbi. Dražbi sinoči, v katerem si lahko stavil, da bi ubil nasprotnika.

Če ste utrujeni boriti tako rekoč "na prostem" Mir Vanguard na spletu, bi morali poskusiti svojo roko v ječo. Namenjeni so za skupino smrti in po prehodu dajejo dobre zaslužke.

Avangard Online igra ni le igra za eno noč. Za razliko od drugih MMORPG svetlo design in igre vmesnik zagotavlja enake živahni čustva za vas in vaše prijatelje. Vanguard - online igre, ki bo končno odgovoriti na skupino prijateljev: "Kdo za vraga vse, zvit in močnejši in pametnejši? . " Registracija Vanguard bodo izvedeli, kdo vam je najbolj splošno.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more