Zaznamki

Alliance of Valiant Arms

Alternativna imena: Alliance of Valiant Arms, AVA

Alliance of Valiant Arms достаточноновыйММОшутер. Posebnosti igre - visoko kakovost grafike in podrobno črpanja. Bottom line je isti, in kaj drugi strelci - lahko zelo pogosto hitro teči in ustreli Igra AVA vam bo dal priložnost. Grafika motor je igra podpira okrepitev, ki omogoča napredne grafične zmogljivosti. Ta dinamična igra vas ne bo pustila ravnodušne, če vam je všeč strelcev in ne iščejo za igro, kjer boste potrebovali nekaj dolgo in skrbno misel.

Plot Tekma je predvideno, da se bodo pridružili boju za svetovno prevlado. V rivalstvo za prevlado nad planetom prišli dve sprtih strani, klan, od katerih ena boste morali začeti. Bojišče postane velikan city-metropola, kjer je na ulicah pojavijo epsko bitko.

Strelivo zelo raznolika, kakor tudi vrsta borbe, v katerih lahko sodelujete. Zaradi previden in premišljen Podrobnosti slike boj igra izgleda spektakularno, in gledal borbe zanimive, ne samo na udeležence, ampak tudi navijači. Igra bo zanimivo tako za posamezne vojake, in timski igralec, zaradi dejstva, da je v igri tudi tam ekipe bitk in osebnih nalog za igralce. Izbiro ustreznega načina, lahko bodisi vstopiti v svet kolektivnih bitk, bodisi za izpolnjevanje nalog sam.

Razredov značaja AVA spletu [ _7_] se imenujejo Sniper, Assault ali Command ekipa. Posebnost ostrostrelec razumljivo isti napad je mojster bojevanja na kratkih razdaljah.

Lahko orožje v igri, da bi, ne samo denarja, ampak tudi za nakup v igri valuto. Tudi v igri si lahko popolnoma spremenijo strelivo. Game AllianceOfValiantArmsпредоставляет priložnost, da popolnoma spremenite orožje v igri: igralci so na voljo za ogorkov, sodih in drugih predmetov, ki so potrebni v igri. Značilnost tega orožja je, da ga je mogoče spremeniti in priročno narediti zase.

Če želite začeti igro, lahko takoj, ko je minilo AVA registracijo. Ko boste naučili igrati, bo na voljo za vas veliko nagrad. Ker imamo opravka s strelcem, glavne nagrade lahko dobite za streljanje sovražnikov. Poleg igranja, ki jih črpamo karakter bodo pridobili nova znanja in spretnosti, nato pa naslov. Postopoma, med igro, Igra A. A. Omogoča igrajo bolje: hitrejši ponovnega, da postane bolj priročno zaradi zmanjševanja donose. Kot rezultat, karakter deluje hitreje in bolje streljati.

Če želite igrajo AVA , ta igra ima številne prednosti. To je prost, tako da lahko igrajo koli. Strelec je zelo priljubljena različica igre, ki je ljubil z veliko uporabnikov. Igra vredni izdelane grafike, obstajajo različni načini bojevanja, in skupno paleto orožja ima več kot 70 enot. V AVA igrajo so se poklicni igralci strelcev in začetnike in vsi dobijo svoj del užitka.