Zaznamki

Athanaton

Alternativna imena: Athanaton Immortal Warriors

, Preden ste Athanaton na spletu - World Unseen bitke nesmrtni bojevniki! Nobenega dvoma ni: to brezplačno igro brskalnik ne smemo iti ven vaše pozornosti.

Athanaton spletno igro ne potrebuje za svoj zagon nič nedosegljivega: morate le, da imajo internetno povezavo in sodoben brskalnik (Google Chrome različice 5. 0, FireFox 6. 0, Opera 11. 10, itd ), Podpira različice Flash Player 10. 0 ali višje.

Pridružite se v igri Athanaton lahko presenečenje tistih, ki imajo svoje račune na socialnih omrežjih (Facebook, Facebook, Twitter, itd ) Ker bodo mogli vstopiti v igro neposredno od njih. Če se ne spadajo v zgoraj omenjenih uporabnikov omrežnih virov, ki jih morajo izpolniti le dve polji:

1) Veljaven e-mail;

2) Geslo, ki je namenjena zaščiti vaš igralni račun pred hekerji. Zato je zaželeno, da ni bilo preveč enostavno in sestavljena iz črk in številk.

Naslednja Athanaton spletu registracija vas pozove, da preberete in sprejmete Pravila in pogoje. Lahko se tudi naročite na prejemanje gaming novice (pustite ali počistite ustrezno polje). S klikom na gumb "Submit", boste dokončali proces, imenovan Registracija Athanaton.

Za začetek res igrajo igre na spletu Athanaton, boste morali najprej odločiti, na strežniku (če vam ni mar, ustaviti na priporočeno), nato pa - da odprete stran - navesti svoje ime (ime za priznanje na vire v igri) . Takoj Athanaton online igra vas pozove, da izberete eno od znakov, se učijo o tem, kje si lahko podrobnosti s klikom na skupine vojakov, nameščenih pred vami:

1) Conan - pod vodstvom vojske Phoenix (odlična zaščita neizprosnega Juriš +)

2) Witch Atelanta - Flame konjenica (hitrost napad in čarobno moč)

3) Kratos - Falanga kladivo (plus uničujoč napad čarobno enotnost)

4) avgust - Gold konjenica (glavno orožje - puščice, napolni dušo)

5) Richard I - konjenica s samostreli (oklepnih polnjenje)

6) Robin Hood - Soul Hunters (+ oveneli duša boom pritiska na moralo sovražnika);

7) Beowulf - Snežne Warriors (hitrost + magic, spuščanje sovražnika moralo)

8) Orianthi - Lokostrelci s snegom ščit (okrepljeno zaščito + "Circular zasedi" Zapolni sprednjih vrstah sovražnika v zmedo).

Vzgajati vaš junak, se morate igrati igro na spletu Athanaton dalj časa, tako da boste bolje, vaša igra vsak dan, da se naučijo, kako začeti z vadbo. Vse spremembe v značilnostih značaja in vojakov je mogoče najti, da greste na svoj profil. Mimogrede, tukaj je funkcija, kot reinkarnacija junaka. To postane na svoji ravni dosežene izobrazbe 51. To kaže na možnost, da boste dobili nazaj na igranje Athanaton isti junak, ampak prvo raven, ki bo le njegova vojska veliko močnejši, in osebne statistike - ne bo spremenila.

Upoštevajte naslednje nasvete, če želite igrati red Athanaton je uspešno

Nadgradnja številne zgradbe. Več o tem, kako jih izboljšati že od začetka, in ne pozneje, za prepričani, žal zamudili trenutkov.

Izvedite opravilo, ki ga igrajo na spletu Athanaton bo oskrboval ves čas. Za vsako uspešno opravljene naloge, ki jih ne dobite majhno nagrado za svoj razvoj.

Najem čim več junakov, kot nastajajoče priložnosti.

Na uradni strani igre ima oddelek za pomoč naslovom Priročnik, ki ga najdete v vsakem trenutku, ki vas zanimajo informacije o igri.

Še zadnji nasvet: Ne zamudite priložnosti, da fantastičen čas! Pridružite se zdaj!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more