Zaznamki

Asterix & Friends

Alternativna imena: Asterix & Friends

Game Asterix & Friends - to je zabavna igra o očarljivo potovanje od Asterixa in njegovih prijateljev. Asterix & Friends spletu vam bo dala veliko pozitivnih vtisov o svojih najljubših iger je dal junake te zgodbe.

Game Asterix & Friends registracija ne predstavlja nobene težave, seveda, če ste spretni v angleščini. Za registracijo na spletu, boste potrebovali:

1. Vnesite uradni spletni strani igre.

.

2 Izpolnite glavno stran mesta potrebnih podatkov o sebi.

3. Napišite svoj e-poštni naslov. To polje je obvezno izpolniti.

4. Vnesti posebno geslo za vaš račun.

5. Za potrditev gesla boste morali ponovno vnesti.

6. Nato pa v nadaljevanju boste obveščeni o igri. Če ste zainteresirani za nekaj, dal znak, poleg teh postavk.

7. Nato pritisnite gumb « Igraj brezplačno zdaj » .

Drugi način, da se pridružijo v tej igri - je, da se registrirajo preko Facebooka.

Game Asterix and Friends je spletna igra, zato še posebej močne nastavitve osebni računalnik za to igro niso potrebni. Za vas je najbolj pomembna stvar - da je treba skrbeti za visoke hitrosti interneta.

Igraj Asterix & Prijatelji vas bodo ustanoviti svoje vasi s svojim kolegom Galci Asterix, Obelix, Dogmatiksu in drugih znanih likov, kar si želijo.

V Asterix & Friends boš igral proti mogočni Rimu.

V Asterix & Friends Online, boste lahko, da bi prijatelji, klepet z njimi na forumu o različnih strategijah, bogovi galskih in veliko drugih stvari.

Pri gradnji hiše boste videli, da obstajajo različni elementi, na primer, v gradnji stanovanjskih stavb potrebujete majhne odprtine, ter za proizvodnjo morate uporabljati samo velike reže.

V igri lahko pomen virov se hitro spreminjajo, najprej boste morali lesa, kamna, hrano, in potem nenadoma potrebujejo druge vire.

Game Asterix & Friends vam ponujamo tudi lov. Boste lov divjega prašiča na okusen obrok.

Da bi se naučili, kako priti do želene spletne strani, morate zagotoviti le, da se premaknete kazalec.

Ker Galci ne želijo spati na prostem, boste morali "čakati", da gradijo hiše za njih.

Nekateri Galci so lahko vojska, in če jim zgraditi hišo, in zgraditi kopje ali drugo orožje, lahko celo napadli Rimljane.

Boj proti Rimljanom ni tako enostavno. Ti resno dojemajo svojo odpornost. Ko so izvedeli, da ne želite, da jih ubogati, samo pošljite legijo na vašem ozemlju. Boste morali navaditi, da so Rimljani bodo na ozemlju vašem dvorišču, kjer bodo ustanovili poseben patruljo.

Boste imeli edinstveno priložnost, da vlak svoje vaščane, tako da bodo postali močnejši.

Asterix & ses Amis - to je računalniška igra, ki vas bo spomnil na otroštvo, in porabljen čas iskati TV najljubše risanke Asterix in Obelix.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more