Zaznamki

Assassins Creed: Revelations

Alternativna imena: Assassins Creed: Revelations

Game Assassins Creed: Revelations - zadnji del serije iger, ki pripovedujejo o Ezio Auditore. Medtem ko je še v drugem delu igre, ki je pred nami in vroča mlada Ezio v bratovščini protagonist je zrel in oskubljene modrost, v tem projektu, je videti vidno stara. Cilj tega dela igre - dot "i", pri čemer bi dobili odgovore na vsa najbolj intimnih vprašanja. S tem namenom in poslal Ezio v Carigrad, kjer je glavna zgodba odvija igro.

Assassins Creed: Revelations pc je projekt večuporabniški, tako da poleg zanimive zgodbe ponuja številne nove prijatelje z enakimi navdušene igralce, kot ste vi. Po tradiciji je bil ta del popravljena veliko napak, zanimive igralce, in dodal številne nove funkcije, ki izboljšajo in bi igro bolj zanimivo.

Endpoint potovanja - Carigrad - mesto, v katerem boste porabili večino igralnega časa v Assassin Creed Revel. Razdeljen je na več glavnih področjih:

Constantine.

Beyazid.

Imperial.

Galata.

Vendar pa bo majhen del igre vam pomaga iti nazaj v starodavni vasi - Kapadokiji. To je legendarni območje znano po vsem svetu za svojo neverjetno rocka samostanov.

Če želite začeti igro, boste morali kupiti ključev za dostop, prenos Assassins Creed: Revelations in namestiti igro na vašem računalniku. V tem novem projektu, so se ustvarjalci odločili za spremembo koncepta porazdelitve več nestrateških in stranskih nalog. Zdaj bodo izdana za igralce naključno. Poleg projekta Assassins Creed: Revelations je bil spremenjen, ali raje več posodobili sistem bojevanja. Tako, na primer, so bili poenostavljeni znakov opravili protinapadi dodano funkcijo kraji neposredno med bitko, možnost hitre usmrtitve. Je bil nekoliko spremenjen in razširjen nabor sposobnosti značaja.

Glede na nekatere izjave razvijalcev projekta, lahko sklepamo, da je po tem, ko vam je uspelo Assassin Creed Revel download, boste vedeli, da je eden od najpomembnejših igri oseb -, bo Desmonda v komi. In enako William, čigar glas lahko slišimo navijače projekta v uvodu k "izginotje" Leonardo se borijo za njegovo vrnitev v življenje. Opozoriti je treba tudi, da je videz Desmond doživela nekaj sprememb.

Je spremenila največjo dovoljeno raven Assassins, in zdaj ravni 15 igralci lahko dobili naziv "mojster morilec." Ta naslov daje imetniku številne privilegije. Na primer, če mojster morilec je osnova poveljnik, v napadu sovražne sile ona dobi imuniteto.

Lahko govorimo o tem projektu je veliko, vendar je najbolje, da prenesete igro Assassins Creed: Revelations in poskrbite, da vse njene prednosti osebno. Verjemite mi, igra je res vredno!