Zaznamki

Assassins Creed 3

Alternativna imena: Assassins Creed 3

Kot ste lahko uganiti, so razvijalci Creed legendarnega projektne Assassin o lovorikah se ne uporabljajo za bivanje. Kot je razvidno iz novega dela - igre Assassins Creed 3. Glavna značilnost projekta je, da zdaj je ustvaril posebej zasnovana najnovejše motorja Anvil Naprej. Nova razvojna motor ekipa se je pripravljala za izpustitev več kot tri leta. Vse, kar je bilo zasnovano iz nič, zagotovo pa se ne čutijo vsi rezultati truda. Nedosegljiva animacija vas ne bo pustil ravnodušne, in zdaj se bo v tretjem delu igre ste zadovoljni s tehnologijo motion zajetje in vse užitke uporabe umetne inteligence. Animacija v tretjem delu Assassins Creed 3 računalniku, tako realistično, da se vsi igranja dojema precej drugače. In če se spomnite dinamično spremembo vremena in letnih časov, motivirala, kajne?

Game Assassin Creed 3 dolgo in skrbno razvilo in zakaj je danes upravičeno velja za enega najbolj kakovostno in uspešno. Igra se odvija leta 1775. V tem času, skupaj z glavnim junakom moraš iti nazaj v Ameriko. Lokalne kolonije so na robu upora. Vaš lik - morilec imenovan Connor. Se je zavezala, da bo mir in svobodo ljudi, z vsemi sredstvi. Za izvajanje načrtov Connorja, boste morali napovedati vojno njegovih sovražnikov - ljudi iz ogromne resničnem svetu. Skupaj z Connor morate premagati dolge poti skozi po ozkih ulicah mesta in veliki bojišču. Na poti boste srečali številne legendarne osebnosti, ki je uspelo napisati svoje ime v ameriški zgodovini, s katero si je obraz sovražnika.

Tako lahko enostavno začeli igrati Assassin Creed 3, boste morali kupiti tipk za dostop. Dejansko se izplača do datuma dostop do projekta. Vendar pa to ne ustavi milijone igralcev iz vsega sveta.

Zdaj Assassins Creed 3 igra je postala še bolj nevarna, saj nevarnost preži povsod. Tako da vam s svojim junakom bo uporabil metodo za doseganje zmago nad sovražniki. You are free, da izdela prebrisan vojaške strategije in načrte, ali pa se prepustite v vseh razpoložljivih orožja v.

Če želite začeti igro, boste morali prenesti Assassins Creed 3 stranko in ga namestite na vaš računalnik. Vaš junak je razvil nagon popoln plenilec, tako mirno in tiho lovil svoj plen za njim lažje. Po nakupu dostop igrati vse udeležence v Assassin Creed 3 bo lahko uporabite brezplačno širok arzenal orožja. Lahko ste prva oseba, ki uporablja taktiko tajnega vojskovanja.

To je revolucija, od katerih smo govorili v zgodovinskih knjigah je radikalno drugačen od vašega osebnega revolucije začeti, če imate samo za prenos Assassin Creed 3. Realizem izvajajo v igri osvoji in očara. Na krovu ladje, na mirni ulici ali na bojišču - vse, kar lahko občutite njegovo osebno prisotnost - tako resnično iščejo pokrajin in znakov.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more