Zaznamki

Ashes to Ashes

Alternativna imena: Ashes to Ashes

Game Ashes to Ashes - prava redkost. Potisnite ga je pred skoraj dvajsetimi leti, vendar še danes pa je zabava zaupanje. V ta projekt igral, igral in bo igral na milijone naših rojakov in njihovih "kolegom" po vsem svetu. Kakovost je zelo stara igra omogoča sama tekmovati s sodobnimi mojstrovine geymerskogo umetnost. In kljub temu, da je grafika v Ashes to Ashes slaba (kar načeloma ni presenetljivo, saj ni potrebno, da bi pozabili na dejstvo, da je bila igra narejena konec leta 1996, in naenkrat je bilo zelo osebno ) podobna igra.

Ashes to Ashes računalniku pove popolnoma neresnične krat. Kot pri večini računalniških iger devetdesetih let (ki so v tem trenutku, pa je treba omeniti, ni bilo zelo veliko), ta temelji na opisu dogodkov v prihodnje napete. Vendar pa je ta projekt izkazal precej uspešen in izvirnik - ni za nič, da na koncu, ne pozabite na to do danes. Še več, mnogi igralci, da je to "redkost" je veliko bolj zanimiv, kot večina sodobnih iger.

, Da začnete igro dovolj, da Ashes to Ashes download. Navajeni, da sodobne igre zabava skok distribucij za Ashes to Ashes zdi otročje govorijo vse. Vse potrebne datoteke za namestitev se prenesejo v nekaj sekundah. In reči, da se lahko projekt teče gladko o vseh sodobnih računalniških naprav, se ne zdi niti vredno.

V Ashes to Ashes bodo morali igrati od časa do časa dobili na ozemlje posebnih krajih, ki so bile oblikovane kot "kraj uplenitve." Število prebivalcev v prihodnosti ne morem predstavljati boljše zabave, kot kontemplacijo umora. Vse to je strašno spominja na srednjeveške gladiatorskih bojev. Največje svetovne korporacije sponzorira arenah kregala, ljudje iz tega krvavega spektakla noro zabavo - tako se je izkazalo, zgleda brutalno stvarnost prihodnosti.

Igraj Ashes to Ashes zanimive, kljub pomanjkanju nekaterih parcele. Kulise in krajine se nenehno spreminjajo. Iz enega delovnega spremembe uniforme in orožja. Pikantnost in resnost igre parcele daje zgodbo o tujcih, zaradi katerega, strogo gledano, in začeti vse večje problematike - zlobni tujci navdihuje njihovo agresivno um v tako imenovanih gladiatorji. Ker ta nedavni preteklosti naklonjenost izgubili zavest in čast, da postane popolnoma nenadzorovano ubijalski stroji.

Od koli pritrdi na Ashes to Ashes video, boste razumeli, kaj se bo vaš lik, da bi odpustili vse prebivalce sveta, od invazije na pošasti. Ti bodo opustili na okuženih arenah ozemlja, če bo potrebno, da se uniči vse, brez izjeme gladiatorji volkodlakih, uničuje "slabo" možgane, ki spadajo iz vaših žrtev po porazu.

Ta projekt je idealen za tiste, ki imajo radi igre, kot so duma ali Postel - enostavne kontrole in noro ukrep bo pomagal prenese svoj prosti čas.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more