Zaznamki

Asheron je Call

Alternativna imena: Asheron je Call

Game Asheron je Call znana multiplayer online igrača v žanr herojske fantazije. Igra ustvarjalci ste dobrodošli v svet fascinantno potovanje s tovariši ne standardna videz. V tej obliki je osvaja svet ima več kot dvanajst let. In ne izgubi svojega kontingenta.

Preden začnete igrati Asheron na klic, za kakovost v igri, vam svetujemo, da preverite z računalnikom z zahtevami glede sistema igre. In so:

· RAM - 2 GB

· Grafična kartica - 256 MB

· CPU frekvenca - 2 GHz

· Povezava z internetom;

· Tipkovnice;

· Mouse.

Torej je všeč vse. Vendar bi morala biti še vedno dokaj preprost način, da oblikujete svoje igranja, ki je dobila ime - Asheron je Call register. Svetujemo, da preverite svoje podatke:

 1. Obiščite uradno spletno stran igre Asheron v klicnem;
 2. , Izberite registracijo;
 3. Vnesite svoje ime;
 4. Ustvarite geslo, sestavljeno iz najmanj šestih likov in nasvete za varnost vašega računa, ne uporabljajte tega gesla v drugih omrežjih;
 5. Invent in napišite svoje geslo,
 6. Ponovite predhodno določenega gesla;
 7. Vnesite svoj e-poštni naslov;
 8. Izberite - registrirati.

V prihodnje si bo lažje vstopiti, samo navesti ime in geslo in ste v igri. V Asheron na razpisu igrajo zelo zanimivo. Svet fikcije, ni resnična bitja, ki vas lahko vključujejo.

Na začetku igre morate dobro premisliti o podobi, videz vašega značaja. Vsak detajl, kot ga potrebujete razumeti, da bodo majhne rasti počasi teči, vendar zelo pameten, in velike - kot je in hitro izginejo izpred oči, ampak da se sovražniku bo enostavno.

V igri svetu Asheron " s Razpis spletu je izbira treh dirkah: človeku, in Lyudzhiany Tumeroki. Tudi tu je treba biti previden. Ker v prihodnosti boste morali izbrati poklic, in vse rase imajo omejitve pri poklicih.

Tudi ustvarjalci so za svoje navijače v igri za igro treh kontinentih procesov

 • Osteth;
 • Omishan;
 • Linvak Massif.

Za začetnike je svetoval lažje celine, kjer ste sami zarekomenduete - Osteth.

Osteth - naseljujejo svojo raso ljudi. Svetlo, zanimivih del planeta kot cvetoči botanični vrt - oaza.

Omishan - Ohišje za tumerokov. Idealen kraj za lov, saj ima okoli enega jungle neprebojna grmišča. In pošasti najti.

Linvak Massif - bivališče za lyudzhianov. Najbolj grozno celina naseljuje skupino, in osamljena bitja. Gorato območje z majhnim številom obratov.

Ti so imeli priložnost, da se združijo v določenih skupinah, nato pa se imenujejo na naslednji način: zavezništvo Zabava in kraljestvo. Vse je odvisno od obsega spopadov. Ali ste pomočnice seboj pri opravljanju nalog, bodisi velike vojne in osvojiti ozemlja - to je kraljestvo.

Izgleda, da ni nič narobe z igro, ni namenjena, tako da lahko poskusite svojo roko.

AC igre čaka na vas. Kako lahko držite ven, ko je svet igre čaka na vas z odlično grafiko, za podporo na ustrezno nastavitev in glasbo.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more