Zaznamki

Armored Warfare Project Armata

Alternativna imena: projekt Armata
^^1

Armored bojevanje strateška simulacija tank vojskovanja3^^

sprostitev razvijalec pripravlja novo igro Armored Warfare, je multiplayer online bitke simulator tank. Ljubitelji bojevanja s pomočjo vojaške opreme bo so se ustvarili super urnik igra delal do najmanjše podrobnosti, in število naprav, presega vse podobne projekte.

Armored Warfare je simulator, v kateri igralec ima lahko:

    ^^9 drugačna vojaška oprema in topništvo, ^^9 združili v klanov s prijatelji do boljših bojnih zmogljivosti, * 9 * vlak in črpa posadka bojno vozilo,
  • temper v poveljniki bojnih posadke in jih presaditi od stroja do stroja.

Poleg tega, igralci imajo priložnost za gradnjo in braniti svojo bazo. Vsaka stavba na vojaškem oporišču prinaša bonuse, pospešuje proces črpanje opreme, orožja ali posadke. Igralci lahko usklajujejo svoje dejavnosti, igranje skupaj z besedilnim klepet na spletu, da razvijejo skupno strategijo in taktiko bojevanja.

Izravnavo tehnologijo dogaja v hangarju, in spopadov kartice v odprti krajini, lahko boj v vseh letnih časih, pozimi, poleti, jeseni in spomladi. Skoraj vse kulise, mostovi in ​​strukture na zemljevidu vojaškega spopada lahko razstrelili in uniči. Samo lokacije so razdeljeni v bojih v odprtem podeželju in v mestih bitki.

Igra ne pomeni delitev države borijo vozila razvijalcem, je igralec dal nekaj dobaviteljev, s katerimi je mogoče kupiti različne vrste opreme, proizvajalci iz različnih držav, tako da se lahko ena baza podatkov, ki se nahajajo in T - 90 in Leopard 2.

Igralci so vabljeni, da prenesete oklepnih Warfare dobiti nepozabno izkušnjo in lep čas, občutek kot pravi zmagovalec v modernega vojskovanja.

1^^Pregled vojaške opreme Armored Warfare^2,3^

razvijalcem dal igralcem široko paleto izbire tehnologije za namen in vlogo na bojišču:

  • bitka cisterne - je najbolj zanesljiva in uporabna tehnika, so dobro oboroženi, z odlično oklep. Par, tri ravni bojnih izkušenj in po potrebi črpanje imajo tehnološko opremo, nadzor rakete, s katerimi lahko uničiti, tudi če se je skrival v zavetju. Da bi zaščitili učinkovito uporabo dimotes-, ki bo hitro umakniti na varno razdaljo po odkritju.
  • ^^9 bojna oklepna vozila v igri, se uporabljajo predvsem za izvidovanje. Ti vključujejo zelo različne vojaške opreme. Kolesni skavti slabo zaščiten in močno oboroženi, vendar se razvijejo večjo hitrost, ki jih nadzorujejo težko, ampak z ustreznimi veščinami in veliko topništva lahko pull sovražnike. ^^9 pehote bojna motorna vozila počasnejši od izvidovanje avtomobila, vendar opremljen z bolj močno orožje in lahko povzročajo težave celo tanke in oklep zgoraj, lahko prenese več zadetkov. ^^9 Tank Destroyer - hitrosti stroji na kolesih s tanko oklep in glavno orožje tank. Njihova prisotnost je potrebna za shoot -and- run strategijo za boj proti zasedo, vendar je življenjska doba vozila je zelo kratka. ^^9 topništva - gašenje požarov iz zadnje, razsvetljavo in dima raket na.

Igra Armored Warfare kupiti beta a pack stranka, ki bo dala igralcu priložnost videti in igrati prvi, rezervirati vzdevek, da bi dobili zlato in premium status odmerjenem času prejeli edinstven poveljnik posadke in vojni stroj pionir. Občutite strateg in junak oklepnih vojskovanja.