Zaznamki

ARC Srvayvl Evolved

Alternativna imena: ARC Survayval Evolv

Game ARK Survival Evolved: Dawn of Dinosaurs.

FYI: Studio Nadomestni ( kot založnik ), Virtual Basement LLC, Efecto Studios in Instinct igre odprla zgodnji dostop do igre nenavaden izdelek starodavne, divji svet 3. 06. 2015. Pustolovščina je značilna ARK Survival razvil Žanr: Akcije, igranje vlog, indie projekta.

Zdaj lahko vsakdo ARK Survival Evolved prenesete majhen strošek, tako da med prehodom za pomoč razvijalcem, ugotavljanje pomanjkljivosti.

Ker izpustitvi izpustitvi so obstajali nekateri dodatki v obliki živali, orožja, zgradb in plemen, ampak tiste posodobitve bo še večji, ko je igra končno oblikovana, bo njegova stroški povečali, tako da zainteresirani bolje mudi prenesti ARK Survival razvila na udobno ceni.

Wild People & ndash; Savage manire.

Predstavljajte si, kako se je & ndash; živeti brez udobja in se boriti za pravico, za preživetje na dnevni osnovi. Začne se z zgodbo plaži, kjer novinci zbudite igralce vseh narodnosti. Od obleke jim ustreza, samo Adam in po pregledu same in na teren, je bolje, da ne ostanejo v odprtem predolgo.

Okoli plenilskega, divji svet, kjer dinozavri sobivajo z kraljestvu človeških plemen. Soseska je koristno za obe strani, saj vsak član služi drugačno hrano, ampak zato, ker vam pripada človeške rase, sam koža je dražje, in ga je treba zaščititi.

prazgodovinski plazilci lahko ukrotili in nato uporabi za prevoz blaga, da se premaknete na dolge razdalje, v vojni z drugimi narodi. Več kot 70 dinozavrov z lastnimi lastnostmi še naprej povečevala v vrstah s pojavom igralnih dodatkov, zdaj pa dovolj od njih, da letenje, zmešajte z vodo, zemljo in pod zemljo. Poleg tega lahko dobite ogromno plazilci s škorpijoni, ki jih pozivajo sedel na - oklep platirane nazaj pod previsno strašnega Žaoka rep.

Ampak, da bi bilo to mogoče, je treba združiti & ndash; ena v takem ostro svetu ne bo preživela. Nato boste morali razviti svoje pleme, da poveča svoj ​​potencial. V vsakem trenutku jih lahko napadejo in se moramo pripraviti, da odvrača odločen napad. Morate orožje jezdil? Animals. In tehnologija razvija, in kmalu zraven kamnito sekiro, sulico in lokom bo namesto strelnega orožja iz šotori rastejo močni doma.

Razporedi dirko skozi džunglo, sledijo plen in sovražnike, letenje na Pterodactyl & nbsp; čez gore s snegom kape. Zbirajte vire in izkušnje, razvijejo iz primitivnega plemena na sodoben, pomnožite svoje ozemlje in postal najmočnejša dirka.

ARC Survayval Evolv ponuja je glas vmesnik in angleščina, vendar igranja je jasno, intuitiven in ne predstavlja težave.^^11 OS: 64 bit; Windows Vista / 7 SP 1/8 (8.