Zaznamki

Bogovi Arena

Alternativna imena: Bogovi Arena

Gods Arena igra, ki jo lahko igrajo na spletu zdaj.

Tukaj se boste srečali s svetom modre čarovniki, bojevniki, zelo prebrisan tatovi. Morate premagati vse nasprotnike, da bi dobili ključ do nesmrtnosti.

Če ste pravi junak in se ne boji ničesar, potem je to igra za vas, ker imate izzvati bogove, in da moč ni za vsakogar.

V spletni igri pa je registracija Dvorana Gods mogoče prek družabnih omrežij: Facebook, VKontakte, sošolci in moj svet. Lahko se registrirate tudi prek spletne igre. Za uspešno registracijo morate navesti:

1) vaš e-poštni naslov.

2) ime, ki bo viden vsem igralcem.

3) Vnesite geslo.

V Gods Arena igri igrate boste izberite znak, ki ste jih dobili prizadevanje za začetnike. S tem iskanju vam bo sestal z vsemi pravili igre.

Arena bogov online igra, ki vključuje tristransko soočenje. Se lahko boriš samo zase in proti ostalima dvema stranema.

Simulacija Gods of the Arena se kaznuje z denarno kaznijo. Ste dolžni, da napadejo vse sovražnike različne plati ali vsaj uporabite auto-kamerami. V primeru neaktivnosti lahko napadejo tudi strele.

Če je ena stranka ni uspela ali pa bojevniki so nekatere stranke ni prišel v dovolj za boj, potem ne morejo sodelovati v igri, toda bitka poteka med dvema preostalih ekip.

Game Arena bogov ima številne funkcije:

1) V bitki, lahko vsaka stranka prisotna hkrati ne več kot 30 znakov.

2) Če lik umre, potem pa lahko začnete novo vlogo znakov.

3) Če je, da bi začeli z igro, ki jo je povedal, da ni na voljo nobenih sedežev, lahko "dobili v skladu" pred vložitvijo zahteve za posebno možnost. Ko pošljete to aplikacijo, ne boste mogli zapustiti igro in lokacijo, za katero je želel boriti.

Vodstvo Game Dvorana Gods je opredeljena kot sledi:

1) Po pol ure na vsaki lokaciji po boju, ki ga je "vodja", določen je junak, ki lahko povzročijo največje število utripov (poškodbe), da njihovi nasprotniki.

2) Vodja lahko prenese katero koli funkcijo vodenja značaja, ki je v njegovi ekipi. Če vodja umre, vodstvo gumb samodejno prenesejo na naslednji znak, ki je povzročila največjo višino škode.

3) S tem gumbom lahko vodja premakniti svoje igralce, da je potrebno za njega, da bi v tem primeru priložnost za taktičnih manevrov v bitki.

Na ravni igre Dvorana Gods deluje "plava" mejne udeležencev.

Pred vsako prizorišču povzročila število aktivnih znakov v vsako želeno stopnjo odvisnosti. Tu, od najmanjšega števila odšteje določen delež, ki je "človeški faktor" in število je določena z maksimalno število na vsaki strani areni.

Največje število udeležencev je mogoče najti v določenem možnost v igri plošči.

Arena bogov - igre za pravi heroji!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more