Zaznamki

Archlord 2

Alternativna imena: Archlord 2

Archlord 2 igra, ki se šteje novosti in veliki preboj v svojem žanru. Ta igra je masivno multiplayer online igra vlog, ki je nastala v okolju, fantazija. Zgodba Archlord 2 online - to soočenje Orke in ljudi.

Igra Archlord 2 registracija je narejeno samo za odrasle uporabnike. Za registracijo v igri Archlord 2 morate navesti:

1) vaš e-poštni naslov.

2) geslo.

Arch lord 2 igra, ki vas vabi, da izberete stranske Ljudje in Orcs, in ga privede do zmage.

Archlord II zabava v primerjavi z drugimi igrami tega žanra ne uporablja sistem znakov razreda. Začnete igrati, s približno enako znanja in spretnosti. Le v igri, morda ne boste mogli razviti sposobnosti vašega značaja. Če želite to narediti, kar potrebujete, da zaloge veliko potrpljenja.

Igraj Archlord 2 lahko posebne razrede skozi igro, spretnosti, da boste morali izboljšati. Vendar pa je veliko bolj zanimivo igrati hibridni razred, ki ima različne spretnosti in sposobnosti.

Archlord 2 igra vesolje spletu je zasnovan tako, da bi tudi krajši pohod na bližnji okolici je iztrebljanje veliko število mobs.

Archhlord Game 2 je urejen tako, da so sovražniki v njej pojavi takoj na očeh. Se lahko pojavijo na različne načine:

1) neposredno iz zraka;

2) lesti izpod zemlje

3) pade na glavo iz drevesa.

V tem primeru je veliko mobs ne more zdržati še nekaj udarcev, ki prinaša pogromov, in jim v zameno, boste hitro naveličali.

2 online igra Archlord dogovoru z PvP. Razvijalci so pripravili več različnih vrst bitk:

- Duel;

- Bitka med klani;

- Deathmatch;

- Grad obleganje.

Običajno v igri Archlord Online 2 zmaga tisti, ki igrajo igro dlje, in ne tiste, ki jo je igral bolje. To je, če boste uničili več pošasti so sposobni za nakup najboljšo obleko, in tako lahko bolje zaščitijo sebe.

Opozoriti je treba, da je igra Archlord 2 nadaljevanje prvega dela zgodbe Archlord, in živi do svojega časa.

Grafika v igri, igralnost, quests, krasen scensko krajine - vse je na žogo in si zasluži največjo pohvalo.

Creation Archlord 2 je eden izmed najboljših na svetu igre in razvijalci iger so bili cenjeni.

Potopite se v svet igre, kjer lahko vsak uporabnik razvije svoj značaj, njegovo srce poželi. Ne moreš držati razred in rasnih okvirjev v igri. To vam bo omogočilo črpanje, kot rezultat, to edinstven značaj, kot hibridnim čarovnik in morilca.

Upoštevajte način PVP, na kateri so se razvijalci igri je marljivo delal. Tukaj boste našli veliko število ukrepov, maso možnosti, ki segajo od dvobojev in konča obsežno grajsko obleganje.

Če ste zainteresirani v svetu Archlord 2, potem ne odlašajte in se prijavite na spletni strani in iger in se na delo.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more