Zaznamki

Skrivnosten Saga

Alternativna imena: Skrivnosten Saga

V bistvu igra Skrivnosten Saga znano, da vas že več let. Tik pred njeno ime je zvenel kot "Prius Online". Čez nekaj časa je bil zaključen projekt s tem imenom, ampak zdaj je NetMarble odločitev o njegovem vstajenju in se vrniti v seriji priljubljenih spletnih iger. Seveda, nov projekt do neke mere razlikuje od svojega predhodnika, ker razvijalci niso le ponovno za javnost, so določili vse napake, odpravljanje težav, ki svoje popravke, skratka, vse, kar je storil, da bi igro, da izpolnjujejo vse zahteve za sodobnih spletnih projektov. Skoraj dramatično spremenilo in igre mehaniki - razvijalci spremenili razrede in bojni sistem.

Danes Skrivnosten Saga Online, je popolnoma nova vrsta igre. Med drugimi projekti, ki jih izbere visoko kakovost grafike in osupljive video vložki, nato pa naletela med igro. Neverjetna zgodba sposoben osvojiti srca celo skeptiki.

Ker je to igra na spletu, potem pa, seveda, za začetek igranja Skrivnosten registracija Saga je obvezna. Igra še ni bil prilagojen za angleško govoreče uporabnike. Ampak ti kot izkušen uporabnik, to dejstvo ne bi smelo zmesti. Z lahkoto lahko ukvarjajo z vsemi intuitivnimi funkcijami, kot celotno igro, in v postopku registracije, zlasti.

Običajno boste morali vnesti svoje uporabniško ime in geslo, in določi naslov elektronskega poštnega predala. Da izpolnite vsa polja v obrazcu, pozorno preberite sistem namig.

Torej, lahko začnete igrati Skrivnosten Saga, boste morali prenesti posebno igro stranko.

Glede na igralce, ki so seznanjeni s prejšnjimi različicami igre in posodablja, je nov projekt postal veliko bolj zanimivo in obetavno v smislu razvoja. Sedaj igrajo igro Arcane Saga postalo bolj zanimivo zaradi dejstva, da bo en igralec morali hkrati upravljate tri znake:

Own junak Adventor.

Njegov kolega Anima.

Plačancev gigas.

Kot lahko vidite, dolgčas in se sprostite v tej igri ne bi bilo treba. Vsak od likov med seboj razlikujejo. Moraš narediti vse, da bi našli skupne točke z vsakim od njih in razhroščevanje igranja.

Vsakdo bo lahko igral Skrivnosten Saga prosto po znakovnih razredov:

Hume.

Lon.

Ayin.

Berija.

In še ena zanimivost - vse rase razlikujejo ne le spretnosti in znanja, temveč tudi družbeno strukturo. Ta igra je namenjen za malenkosti.

V igri boste naleteli na različne ječe, ki jih lahko razdelimo na več vrst. Prva vrsta - konvencionalna ali tradicionalni ječo, drugi - ječa za preživetje, in tretjič, najbolj zanimivo in nevarno - za ječo bo potekala na čas. Vse ječe imeti raven zahtevnosti.

Daily v igri boste pričakovali novih nalog in nalog. Moraš se prepričajte sami in delite s prijatelji!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more