Zaznamki

aquatico

Alternativna imena:

Aquatico je graditelj mest, v katerem morate oceansko dno narediti primerno za bivanje. Grafika je dobra, narejena v realističnem slogu. Glasba je prijetna in ni moteča.

V prihodnosti so dejanja človeštva pripeljala do uničenja zemeljskega ekosistema. Preživeli so prisiljeni iskati odrešitev v globinah oceana.

Pomagajte preživelim začeti znova in obnoviti civilizacijo.

Kontrole tukaj niso težke, a tudi če teh iger ne igrate pogosto, vam bo majhna vadnica na začetku igre pomagala razumeti.

Potem začnite preživeti v negostoljubnih globinah oceana.

Gradnja podmornice je težka naloga, vendar je zgraditi celotno mesto pod vodo stokrat težje.

Najboljši način igranja Aquatico je, da si vzamete čas in razmislite o vsakem koraku.

  • Raziščite globine za vitalne vire
  • Gradnja proizvodnih zgradb pod vodo
  • Odklenite in uporabite izgubljene tehnologije
  • Zgradite skupnostno prebivališče z gradnjo kupole

Seveda boste na samem začetku imeli le majhno podvodno bazo z ljudmi, ki se stiskajo v zelo tesnih zgradbah. Da bi izboljšali stanje, je prvi korak pošiljanje odprav za raziskovanje globin in iskanje mineralov. Ko vzpostavite pridobivanje potrebnega, lahko začnete postopoma širiti bazo. Ocean je edinstven kraj, kjer so glede na globino zelo različni pogoji in temperature vode. Prebivalstvo je bolje namestiti pod kupole bližje površini, industrijske objekte pa graditi globlje pod vodo.

Treba bo zgraditi dovolj dronov in vozil, ki jih bodo vaši ljudje lahko uporabljali.

Treba je poskrbeti tudi za zaščito. V morskih globinah živi veliko bitij in ne bodo vsi zadovoljni s človekom, nekateri pa bodo veseli videza obilne hrane.

Poleg raziskovanja nahajališč fosilov lahko odprave proučujejo globine s spremljanjem temperature. Unikatni predmeti, ki so jih našli pionirji, in redki zemeljski elementi bodo v veliko pomoč naselju.

Večje ko postaja vaše mesto, globlje se boste morali potopiti v ocean in iskati tisto, kar potrebujete.

Poskusite ne motiti podvodnega življenja, sicer boste lokalne prebivalce izzvali k obsežnim napadom.

Tehnološko drevo je zelo obsežno in razvejano, na določenih stopnjah boste morali izbirati med različnimi razvojnimi potmi. Ni boljšega načina, vse je odvisno od vašega stila igre.

V kasnejših fazah boste morali razmišljati o prostem času za prebivalce naselja. Odprte kavarne, suši bari in celo kinematografi. To bo popestrilo življenje ljudi in izboljšalo življenjske pogoje.

Če boste znali izbrati prave prioritete, boste zagotovo lahko razvili podvodno civilizacijo do stanja, ko opuščeno življenje na površju pri ljudeh ne bo povzročalo nostalgije.

Brezplačen prenos

Aquatico na PC žal ne bo deloval. Igro je mogoče kupiti na uradni spletni strani ali na tržnicah.

Začnite igrati in ugotovite, katere skrivnosti se skrivajo v ogromnih globinah svetovnih oceanov!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more