Zaznamki

APB Reloaded Online

Alternativna imena: APB Reloaded Online

APB Reloaded spletu - novo zasvojenost multiplayer igre, govoril opozicijskih tolp in policije. Akcijska igra, ki se odvija v našem času, uporabnik pa je dana priložnost, da osebno sodeluje pri demontaži in vpliva na njihov izid.

Originally na nlayn igre APB Reloaded , ki jih v realnem času Worlds razviti, vendar po pridobitvi Gamers prvič, da je bila bistveno izboljšana in prinesel na naslednjo stopnjo. Pri razvoju igre so sodelovali David Jones, ki je razvijalec slavnega igre GTA.

APB Reloaded spletno igro , ima naslednje minimalne sistemske zahteve:

- Operacijski sistem: Windows XP;

- CPU: Intel Core 2 Duo 2. 13 GHz

- RAM: 2 GB

- Video: 256 MB Radeon X1800;

- DirectX 9. 0s;

- Prostor na trdem disku: 5 GB

- Hitrost internetne povezave: 512 kbit / s.

V praksi se ti parametri za enostavno igranja morda ne bo dovolj. APB Reloaded spletno igro , ki ima naslednje priporočene zahteve:

- Operacijski sistem: Windows Vista / Windows 7;

- CPU: 2. 4 GHz Intel Core 2 Quad ali enakovredni;

- RAM: 4 GB;

- Grafična kartica: GeForce 8800 GT 512 MB ali enakovredno;

- Širokopasovna internetna povezava.

Če so parametri izpolnjujejo zahteve iz računalniških iger lahko nato treba p egistratsiya igre APB Reloaded . APB Reloaded spletu registracija traja zelo malo časa in je tako udobno. Na tej spletni igri morate izbrati "Download", potem prenese datoteko "Zapuskatre." Ko je slika nameščena na računalniku, enostavno ga zaženite in sledite navodilom. Na tej p lahko egistratsiya APB Reloaded konča in nadaljuje neposredno igranja.

In gras APB Reloaded spletu omogoča uporabniku, da igrajo za enega od dveh frakcij: KRIMINALCI ali izvrševalci .

KRIMINALCI - to frakcije banditov, so pobudniki zločinov v San Paro. Bandits - to so fantje, ki mirno v dobro, ne živijo, in so nenehno organizirajo različne motnje, kot povzroči burno reakcijo policije. Stoji ob strani banditov, bo uporabnik moral opraviti dve glavni nalogi kriminalnih tolp v mestu. Prva naloga ne bo zelo odgovorno, v bistvu se bo vse, kar skrajša na carjacking in nato podal na pravo mesto, risanje grafitov, krajo mamil in podobno. Kot vse te naloge, bo organ predvajalnika rastejo, in to bodo imeli bolj zapleteno, odgovorno in nevarno delo. Seveda bo tam rastejo in nagrado za opravljeno delo. In grata v online igre APB Reloaded razbojniki tudi zanimiva zaradi raznolikosti in izvirnosti delovnih mest pridobiti. Na primer, če je bila na začetku misije dal delo samo kradejo in vzel avto na pravem mestu, delo se nato lahko pomembno dopolnila, odvisno od situacije, v kateri je bil igralec. In seveda, se bo ta situacija morali ugotoviti, kaj ni vedno lahko, ampak vedno zanimiv.

Izvajalce. In grata v online igre APB Reloaded policija - to pomeni, da bi zaščitili in ohranili mesta iz prepoveduje. Naloge kriminalcev policijskih ulovu vključijo, da ni tako enostavno. Ni vsakdo gre za učinkovito ujeti kriminalci. Igranje za policijo, bo igralec prejme nalog agenta PRENTISS tigrov in Pretorijci. Policijsko delo je zelo preprosta in ni nevarno. Na primer, nalogo, da poda zlato ali veliko vsoto denarja od točke A do točke B, je težko in nevarno. Kljub oklepnega vozila in drugih okrepljenih varnostnih ukrepih, je možno, da se bodo dragoceni tovor pobral. Vsekakor razbojniki že poznajo poti in bo pripravljena za napad v vsakem trenutku. Lahko, seveda, strmoglavo hiti naravnost do želene točke, in naedyatsya da razbojniki nimajo časa, da se ustrezno odzove, vendar lahko prišli do drugačne poti, potem napadalci ga bo lovil veliko težje.

Grafika v tej igri najvišji ravni, točno, kako in zrel sistem vodenja.

Kdo je v APB Reloaded akciji odloči uporabnikom. Edina stvar, ki točno vemo, kaj igrajo APB Reloaded bo zanimivo ne glede na to, kdo ti igraš.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more