Zaznamki

Leto 1602

Alternativna imena: Leto 1602

Anno 1602 strategija iz serije, ki jo poznajo vsi ljubitelji tega žanra. Igrate lahko na računalniku. Igra velja za klasiko, grafika je za svoj čas precej podrobna, danes ne bo navdušila nikogar, a to sploh ne pokvari igre. Glasovna igra je narejena dobro. Zahteve glede zmogljivosti opreme so nizke.

To je eden prvih delov serije, nekoč ena najboljših strategij in še danes ima veliko oboževalcev.

Igra se odvija leta 1602, kar je enostavno uganiti iz naslova.

Postali boste kapitan ladje, katere naloga je najti primeren otok za kolonizacijo. Veliko je odvisno od vaše izbire. Ne bo lahko spremeniti otoka brez sledi civilizacije v eno najbolj razvitih regij.

  • Izberite primeren kraj za namestitev
  • Raziščite območje v iskanju mineralov, lesa in drugih virov
  • Gradite in izboljšajte zgradbe, razširite ozemlje naselja
  • Spoznajte nove tehnologije
  • Poskrbite za varnost, ustvarite obrambne linije
  • Ustanovite trgovino, da boste lahko kupili vse, kar potrebujete, in prodajali blago, proizvedeno v vašem mestu
  • Sodelujte v diplomaciji, pridobite podporo trgovinskih partnerjev in poiščite zaupanja vredne zaveznike
  • Ustvarite močno vojsko za obrambo svojega ozemlja ali vodite osvajalske vojne

V tej igri bo vsakdo našel svojo najljubšo dejavnost in se lahko zanimivo zabaval.

Neizkušenim igralcem bo morda težko razumeti kontrole, vendar so razvijalci poskrbeli, da so vmesniku zagotovili namige. Poleg tega boste imeli možnost prilagoditi kontrole glede na svoje želje.

Te vrste iger so lahko na začetku težke, ker morate v kratkem času narediti veliko. Pomanjkanje virov je najbolj pereče v prvih minutah igre. Nadalje, ko se naučite osnovnih tehnologij, bo zagotavljanje preživetja naselja postalo lažje in se lahko osredotočite na nove cilje.

Takoj, ko svojemu mestu zagotovite vse, kar potrebujete, poskrbite za vojsko. Tudi če ne načrtujete vojaških akcij, je za zaščito vaših meja potrebna močna vojska. Bolj ko je vaše naselje razvito, večja je nevarnost napada.

Zgradite močne zidove, stolpe in druge obrambne strukture. V ladjedelnicah bo mogoče graditi tako komercialne kot vojaške ladje.

Čas v igri mine hitreje kot v resnici, to vam bo dalo priložnost opazovati razvoj svoje države in izbrati najbolj pravilno pot razvoja po vašem mnenju.

Zanimivo bo igrati Anno 1602, izvedena je sprememba časa in letnih časov. Ne pozabite narediti zalog pred zimo.

Vse, kar morate storiti, je, da namestite igro in se lahko zabavate z igranjem kadarkoli, tudi če ste v tistem trenutku prekinjeni z internetom.

Anno 1602 brezplačno prenesite na PC, žal ni možnosti. Igro lahko kupite na portalu Steam ali obiščete spletno mesto razvijalcev.

Če imate radi klasične igre in ste ljubitelj strategije, začnite igrati Anno 1602 takoj zdaj, da se seznanite z eno najboljših iger v tem žanru!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more